Vladajuća većina Parlament podredila služenju autokratiji: Vladeta Janković ponovo održao govor u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Idi stari odmaraj sto ti smeta spomenik neka kosta koliko kosta i vi ste trosili pare ali u svoje djepove

  2. @Mila Nepostovanje i vredjanje je osnova svakog bota. Em sto ne znas da pises, em vredjas. Doci ce dan kada ce oni koji su onu gvozdjuriju od spomenika nasadili odgovarati pred licem pravde. Oni ce verovatno odmarati u nekoj zatvorskoj ustanovi.

  3. Mila, 24. oktobra 2023. u 18.31
    Mladunice, malo vaspitanja i poštovanja prema profesoru BU (to znači Beogradski univerzitet, nije marka parfema), ne bi škodilo, ali to je do tvojih roditelja.
    Što se tiče one ruske nakaze ispred Železničke stanice, šta da ti kažem, i jedan EUR je mnogo.
    I piše se „džep“, ne „djep“ (u moje vreme treći osnovne).

  4. @Mila Što se tiče DŽepova, ovi vaši su se napunili sve na račun naroda, a naravno da treba da se pita koliko košta spomenik jer i to narod plaća.

  5. Što si Mila,školovanje propustila?Bolje Mila,da si u školi boravila!Sad bi Mila,i ti „trošila pare u svoje djepove.“Ali ,ti si Mila,botom završila!

  6. Ja,gledao koji govor o cemu vi pricate,covek izasao iz sale da mu niko niata odgovori….???

  7. Ovaj „stari“ kako se ti nikogovićka usuđuješ da ga nazoveš, je pametniji i pošteniji od svih tvojih u porodici i koje poznaješ. Samo pokvaren, primitivan um kao tvoj može da tako razmišlja i da se usudi da se tako ponaša.

  8. Mila@Prvo profesor Vladeta se ne oslovljava sa STARI, jer je on gospodin sa velikim slovom „G“, a pod dva, i ako, kako Vi kažete, su trošili pare u svoje DJepove, kaže se, a i piše Džepove!!!
    Žalosno je da Vaš glas i glas profesora Jankovića na izborima imaju istu težinu. Sramota.

  9. Poštovanje svima.Samo sam htela da odgovorim Mili.Samo starite i
    odmarajte .Uživajte u životu,unuci će vraćati kredite.Nije mi jasno zašto pratite N1,zašto imate nesuvisle komentare kad možete da uživate iz Pink.Imate nešto da kažete za gospodina Vladetu Jankovića ?Ne znate ništa o njemu i njegovom radu,pritom ste nepismeni.Važno je da ste se oglasili,baš ste mu rekli…. Predhodna vlast je zadužila državu,(znači sve nas),za tri milijarde evra .Ovi današnji pametnjakovići za 17.Pa šta?Jel da?

  10. Vladeta je istinski intelektualac, pristojan čovek, koji nikoga ne vređa, govori ono što misli.
    Zašto takav čovek smeta polusvetini okupljenih oko vladajuće SNS, nije teško zaključiti.
    On je sve ono, što oni nisu, i što nikada neće biti.

  11. Gospodin Vladeta Janković gospodski očitao bukvicu bolesnoj bandi sns-ovaca.

  12. „Najveći neprijatelj slobode nije robovlasnik ni trgovac robljem. Najveći neprijatelj slobode je srećni rob.“ – Džek London

  13. @Mila: sve je u pravu, skupstina je postalA drumska kafana, lazi i klevete se dele bez ikakve osnove.
    Stidim se sto gledam ovakav brlog

  14. Mila, nepismena Mila! Nisu djepovi, nego dzepovi. I za tebe nije stari, nego gospodin. I meni smeta sto se ne zna cena. Nauci negde sta je budzet.

  15. Kasno je sad, Vladeta. Pamet, hrabrost i integritet si trebao da pokazuješ mnogo ranije. Tada si bio jadnik, kukavica i licemer. Peče te savest i sada pod stare dane glumiš nešto što nikada nisi bio.
    Jedinog pravog patriotu i čoveka obrazovanog i pametnog, ostavili ste na cedilu i svojim kukavičlukom ohrabrili narkodilerski šljam da ga ubije.
    Teško tebi pred velikim Manituom.

  16. Nepismena Mila je prava slika SNSa i njegovih glasača. Nevaspitana, neobrazovana i bahata.

  17. @ Mila – Zahvaljujući, među ostalima, i listu „Danas“, možemo da vidimo koliko su komentatori različiti,, a neki i mnogo „različitiji“ od drugih.

  18. Oni funkcionišu na drugoj frekfenciji, na konfliktu, ne mogu oni to da prime.
    Nego, zašto se poslanici SNS-a krste, na početku sednice? Skupština sekularne republike srbije nije mesto (mislim i da je zakonom, ili poslovnikom nedozvoljeno) za iskazivanje religijskih ubeđenja.

  19. Vladeta Janković je melem na rane koje ova vlast nanosi na dušu normalnog rasuđivanja. Dugo pamtim, ali ovakvog otrova niko nikada nije sipao kao SNS poslanici i njihovi satrapi na čelu s Vladimirom Orlićem. Na svakom koraku uvrede i laž, laž, laž… Neprekidno stvaranje atmosvere bliske sukobu i obračunu. Katastrofa što ovaj narod trpi.

  20. Ako moze par osoba da napravi gromoglasni aplauz onda je tako bilo…ali u sali je sedelo 3-5 poslanika opozicije i bruka je da su se prijavili za rec a onda ih po 10 u nizu prozivanja nije bilo prisutno. Bruka da primaju nase pare a sa ne rade nista. Nece dobiti moj glas neradnici.

  21. Covek ima 84 godine, naravno da je deda. Ako je neko pratio njegovu politicku karijeru video je preletanje iz DS u DSS pa onda u zute kao kandidat za geadonacelnika Bg gde je desetkovan. A pre toga bio ambasador u Britaniji kad su siptari izvrsili teroristicki pogrom 2004. i ni saopstenje nije dao tada. Bio ambasador u Vatikanu kad se C.Gora otcepila i proglasila neku svoju nepostojecu crkvu uz blagoslov Vatikana. Ni tad saopstenja od ovog dede.

  22. Kod nas se smatra da je normalno da vlast krade i bogati se, vecina se trudi da to prikrije, ali ovi ne prikrivaju vec napadju one koji ukazuju na to. To nije kradja vec pljacka i to oruzana jer vojska i policija koje imaju oruzje na to ne reaguju, cuvaju strazu.

  23. Pod hitno da se pređe na predsednički sistem, gde je direktno birani predsednik glava izvršne vlasti. Pa ako nismo zadovoljni kako radi, na sledećim izborima biramo Vladetu.

    Takođe da se pod hitno vratimo na Slobin većinski dvokružni sistem izbora narodnih poslanika, tako da poslanici zastupaju izbornu jedinicu a ne partiju. Tako da znamo ko nas predstavlja i šta radi, priča i glasa, pa ako nismo zadovoljni – na sledećim izborima biramo drugog. Da je sada taj sistem znali bi i koga Vladeta zastupa, ovako – zastupa samog sebe.

    Ovo sa partijama je propao pokušaj, od njih vajde nema. Partijama smo mi građani poslednja rupa na svirali, partijašima je bitno da se uvuku vlasniku partije, a vlasniku partije je bitna njegova guzitsa a ne građani.

  24. Jedina greška sa tim spomenikom je što šlem nije ukopan u podzemnu galeriju tako da je samo car u nivou platoa, . Ovako je spomenik previsok.

  25. Bio sam nedelju dana na trulom pokvarenom zapadu koji mrzi sve što je srpsko i od danas kad sam se na žalost vratio u jadnu, bednu, pod teretom bahatog režima povijenu Srbiju imam samo jedan cilj – da moja deca po svaku cenu svoj život provedu u ZAPADNOJ Evropi i ne potroše ga uzalud kao što sam ja potrošio svoj u ovoj bednoj zemlji. Ovde je Vladeta u manjini, a ovi što ga ne vole i ne razumeju u većini, tako je od uvek i tako će ostati za uvek. Prema tome, bežite deco iz radikalske Srbije glavom bez obzira, imate samo jedan život.

  26. Iskreno, bez obzira da li vama lično prija, ali bolje da se Vladeta Janković nikada više ne obraća jer ta vrsta „gerijatrijske“ bahatosti za koju nikada ranije nije imao dovoljno hrabrosti, a bogami ni časti, svakog puta kad se nekom prilikom javno obrati ogromnoj većini gradjana u Srbiji odagna bilo kakvu pomisao da na narednim izborima povere svoj glas opozicionom bloku kome, na žalost, i on pripada.

  27. Veoma dobar i pristojan covek, kao mali na RTB, prvom programu, gledao sam i slusao njegove emisije , uglavnom iz istorije, SVE STO JE REKAO POVODOM PONASANJA U PARLAMENTU JE ISTINA, GORKA ISTINA , na nasu zalost sednice vodi Orlic, olicenje bahatosti i ne znanja, covek koji misli da je sveznajuci, nema ni istine u njemu, ni bon tona, drzak, glup, ogranicen , nula od osobe, VLADETA JANKOVIC COVEK ZA PRIMER

  28. Ne mogu uvazenog profesora svi da slusaju.Treba imati nesto u glavi da bi se razumeo visokoumni,obrazovani erudita.Zao mi je botova,njihov zivot je bas jadan.

  29. Bas njih boli briga sta Vi pricate. Sprovode oni svoj plan. Pljackaju, I pljackaju jadan narod.
    Kad god im zatreba oni o Djilasovim milionima. Pitam se, pokorili institucije, kontrolisu tuzilastvo, policiju, sudstvo. Kako je moguce da je Djilas jos uvek na slobodni ako je zaista lopov. Nije valjda da im verujete.

  30. Treba AV i njegova nazadna stranka da nesto pametno nauce od PRFESORA VLADETE.

  31. Predsednik Parlamenta kao kvočka,
    Valjda treba da vodi sednice a ne da dobacuje i vredja poslanike.
    Parlament kao vašar.

  32. Vladeta za GRADONACELNIKA BEOGRADA.
    KULTURA, NAUKA, Bas kakav treba gradonscelnik glavnog grada Srbije.

  33. Svaka cast na govoru samo ne znam dokle ce narod da trpi orlica i njegovo lonasanje dno dna0

  34. Pre sticanja zvanja narodnih poslanika isti bi trebalo da prodju obuku iz odgovarajucih oblasti drustvanih odnosa, ili jos bolje na listu poslanika mogu se predloziti samo oni koji poseduju odgovarajuci sertifikat o pohadjanju neke obuke a ne da razne karikature popur Bidze, Rake, Jovanivi , Cute neke dugonoge sede u parlamentu….Ajd sto sede, nego ne znaju sta ce tu osim da glasuju kada im kazu kako da glasuju i da uzimaju platicu…

  35. Poslanik za poŝtovanje, profesora Jankovića je milina sluŝati, obrazovan, dostojanstven… R E S P E K T.

  36. Koga intetesuje sta on prica,covece skloni se ,pusti mlade,verujem da mozes super da zivis i bez poslanicke plate „posteni“ gospodine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.