Vladeta Janković: Vladimira Obradovića vidim kao kandidata za gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Nemam snage da čitam ovo dalje. Ko je bre Vladimir Obradović, znaju ga mama, tata i studenti kojima predaje. Kako nesrećni Vladeta misli da od Vladimira Obradovića za manje od dva meseca napravi politički brend koji će izaći na crtu kandidatu vlasti. Šta bre to radite ljudi i da li ste normalni.

  2. Pustite da prozborim koju o ovom agentu Propagande engleske politike prema Srbima…
    Sve je lepo naucen dok je bio ambasador na Ostrvu.
    Sto neKaze kako je demokratija napredovala dok je on bio sa Sinisom , Sormazom , Jovanovicem u pokkopavanju Kostunice…

  3. Problem Srbije nisu ovi loši kadrovi na funkcijama već ovi botovi puno ih je a to je činjen ica da u Srbiji više od 70% građana još uvek misli da su četnici bili oslobodioci Srbije kuku nama samo put pod noge pa u svet.

  4. Radnici zelenila,vodovoda,čistoće,…..ugovorci na odredjeno sa članskom kartom ,srećni robovi,brane svog robovlasnika,misleći da su uspeli u životu zato što vire iz nečijih gluteusa
    Botuju bez stila,ukusa,praznom retorikom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.