Vladika Ilarion: Kad kriješ ubicu u svom domu, to truje društvo

Ostavite komentar


  1. Kad sam pročitao naslov, pomislio sam da priča o Srbiji i Srbima, pa se obradovah što se vladika osvestio i prosvetlio hrišćanskom naukom, al’ avaj – u tekstu opet stara guslarija o trunu u oku brata svog…

  2. Blago nama sa njim i ostalima.Tek će da se posipaju pepelom,. a Bog im neće oprostiti ako su uopšte pobožni.

  3. To su oni albanci koje srbi iz šumadije poštuju i kažu da su pošteni.Zločin je zločin,svako ko uradi tako nešto bilo koe nacije treba da odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Sastali se ministri Žigmanov i Zukorlić, razgovarali o aktuelnoj temi 10

Sastali se ministri Žigmanov i Zukorlić, razgovarali o aktuelnoj temi

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov i ministar bez portfelja zadužen za oblast pomirenja, regionalne saradnje i društvene stabilnosti Usame Zukorlić saglasili su se danas da nacionalne manjine mogu umnogome da doprinesu pomirenju, regionalnoj saradnji i društvenoj stabilnosti Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.