Vladimir Dimitrijević, predsednik RIK-a, odgovorio na zahtev Marinike Tepić i Miroslava Aleksića o novim izborima

Ostavite komentar


  1. Pa ovi dunsteri iz nazovi opozicije ne znaju cak ni prava ni zakone a hoce drzavom da vladaju i to nasiljem.

  2. Dzaba Marinika gladujes,nema od ponavljanja izbora nista,mozes samo zavrsiti na infuziji.

  3. Dobro, ako je tako, pravo u GIK ili kako se već zove. Ako treba u Srazbur – u Stazbur. Papua Nova Gvineja, gde god.
    Ja se slažem, srećno.

  4. Nije „svima u svetu jasno da je Vučić pokrao izbore“zar vi pristalice opozicije i dada lažete .Bugari su mu čestitali ,Ruska Federacija i Putin ,Mađarska i sav slobodarski svet .Niko normalan nije očekivao da će da čestitaju USA , Šolcovi i Makronovi EU posmatrači .

  5. Vucic sam protiv 19 stranaka i dobio opet vise glasova i u beogradu od svih njih ja da sam na njihovom mestu pokrio bih se usima i cestitao pobedniku to je fer i posteno…nije tesko biti fin….

  6. I svaki put isto…mislite da treba ponavljati izbore dok ne pobedite..u nedogled? A koje izbore ponoviti? Izguuubili ste u svim gradovima,opstinama,nivoima..aman.

  7. Tacno je tako kako kaze, ali mogu i moraju da poniste rezultate izbora zbog krsenja izbornih pravila. I naloze ponovno biranje, uz smenu clanova birackih odbora. Niko od njih nije trazio raspisivanje novih izbora, vec ponistavanje neregularnih rezultata i ponovno glasanje.

  8. Pa i to pokazuje koliko sunoni ,,“IN“ odnosno ukljuce i u problematiku. Oni misle da je dovoljno izraziti zelju da vladas i gotovo. Pa to su pravni patuljcu i obicne.neznalice kao i njihovi pravni savetnici koji ocito ne poznaju.problematikunizbkra.

  9. Samo dunsterki Dragani nije jasno da u opoziciji ima onih koji se bolje razumeju u pravo od Dimitrijevica i nje.Opozicija za one koji pametno razmisljaju je bolji izbor za upravljanje drzavom Srbijom od ovih koji su je napravili neuredjenom pravnom drzavom.

  10. Kad budemo poštovali osnovne ljudske vrednosti i zakone možda će se nešto menjati.Rupa nije dovoljno duboka koliko mi umemo da padamo!!!!

  11. RIK se stara o zakonitosti izbora. Sta kada se utvrdi da isti nisu zakoniti? Ko ponistava izbore?

  12. Imao sam jednog kolegu koji je govorio: – „Imaš ti pravo (reći), ali, ne može to tako“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.