„Ponovljenim izborima oni priznaju da su krali“: Opozicija o „probnim balonima“ Vladimira Đukanovića

Ostavite komentar


  1. Čitamo i ne verujemo. Ja više na ulicu neću! Odradite posao profesionalno, pročistite spiskove, proverite adrese, idite na teren i medju narod svaki dan svaki radni sat, objasnite srpski odgovor na teme kosmeta, srpske, rusije, poreza,razvoja, ponudite i oglasite nove bolje lidere. Samo tako će se izaći iz zabluda u kojima ste a od kojih vrvi ovaj članak.

  2. .. Vama da je do poštenja i iskrene namere da zaštitite narod, nikada ne bi ste dozvolili da Ivica Koferče Dačić bude imenovan za ministra policije onomad, nego bi ste protestovali…. Pa ako treba i štrajk glađu..

  3. Na nove izbore u bgd izlaze zato što su napravili dil sa nestorom da ne prave koaliciju već da idu na nove izbore jer nema većine. Tako peglaju krađu. Opozicija bi uspela samo ako bi sud prihvatio dokaze o krađi i naredio da se ponove izbori, kazne izvšioci i srede uslovi za izbore. A to mi liči nemogućim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.