Vladimir Đukanović odgovorio Svečlji: Radoičić sledeći put da ostavi vizit kartu

Ostavite komentar


  1. Zasto je „socijalni kreditni rejting“tabu tema u Srbiji???Sta znaci „izopstiti“???

  2. Ti bi trebao da skratis malo taj tvoj jezik,jer sa tim jezikom i recnikom bi mogao da ocistis ceo Zeleni Venac.Takav primitivizam koji ti pokazujes i u ovakvim situacijama,ja moram reci je stvarno dno morala.Ali s obzirom da su ti kriminalci tvoji stalni i verni klijenti,onda te razumem.Ali,ne razumem da je toliko tesko da covek uvek bude u pravom smislu reci,a ti si izrod ljudskog bica.Bruko i prostacino ulicarska.

  3. Vladimir Đukanović odgovorio Svečlji: Radoičić sledeći put da ostavi vizit kartu

    Ja bih ovo pre nazvao kao „poziv Radoičiću“ da sledeći put (ocigledno Đukanović ocekuje da ce biti i sledeći put) ostavi vizit kartu“ nego „“odgovor Svečlji“ !

  4. G Djukanovicu, a kome verovati od vas dvoice, jer ste veoma prepoznatljivi po neistinama i prikrivanjima istih. Odkud pa sada ti tvrdis da to na snimku nije Radoicic, da slucajno nije negde uz tebe ova dva tri dana. Da Vucic nije „izrodio“ Srpsku listu od ostalog Srpstva, ovo se nebi desilo i ovi jadnici izginuli. A tek sta nam zbog nase nepromisljenosti sledi, uskoro cemo videti, jer Vucic i skim se sastaje, nesto jadno procuri iz tih razgovora….

  5. Bizonima i mafijaskim advokatima je mesto iza resetaka, pogledaj snimak pa ces videti prijatelja Radoicica u manastiru na Kosovu, u uniformi. Bolje cuti nego da svaki put ispadnes glup. A dobra strana price je dace bizon imati novog klijenta kad ga navataju Ameri i smeste gde mu je mesto

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.