Vladimir Đukanović „otkriva nameru vlasti“ o litijumu: Kopaće se, nego šta će!

Ostavite komentar


  1. Zašto onda Nemci ne kopaju kod sebe, njima najviše treba…
    Ima litijuma i kod njih

  2. „Били су и против увођења железнице.“
    Da, to su bili radikali…

  3. Svaka čast i to je Vučićev čovek advokat. Rečnik mu je kao i bivšoj premijeri siromašno drčan i uvredljiv. Gradjane Srbije naziva zatucani jer mu ne idu niz dlaku. Ako se on dodvorava i ulizuje predsedniku ne moramo i mi ostali to da radimo. Imamo svoje mišljenje o svemu pa i o Rio Tintu. Sramota za jedno fakultet ski obrazovnog čoveka da se tako ponaša.

  4. Ko je, bre, veleizdajnik, nesrećo srpska???!!!!!!!!!!!!!!
    Nisi normalan!!!

  5. Djukanovicu, i ti ces zbog ovih reci i vredjanja jako zazaliti, kad tad,

  6. Nece kopati Rio Tinto u Srbiji,ni po koju cenu,Srbija nije na prodaju,a ti Djuka mozes ovo da pricas u vetar,Rio Tinto,mars iz Srbije!!!

  7. Kakav rečnik. Ako su nam ovakve fakultetlije kakvi su tek osnovnoškolci. Naprednjaci treba da vas je stid ovih lupetanja.

  8. Kakva se krvava borba vodi u tom SNSu za pare od Rio Tinta to nije normalno. Svi se guraju u medije da daju „izjave“ da „šef“ vidi kome i koliko mora da bude „zahvalan“ za guranje Srbije u propast. Ne čudim se Đukanoviću ni Ani Brnabić za ovako otvoreno lobiranje, mada se to može računati
    kao veleizdaja nacionalnih interesa Srbije za njihovu ličnu dobit. Do sada su gurali Rio Tinto polako i „ispod žita“ da se narod ne doseti, a sada otvoreno, jer nema potrebe da se kriju, izbore su uspeli da pokradu pa misle da im se sve može i da su nedodirljivi? Njima su velike pare u izgledu, samo se čudim ovako glupim i providnim „argumentima“ kojima brane svoj deo kolača, kao da smo svi mi idioti? Pa se služe i očiglednim lažima, računaju da narod ništa ne zna pa će nam lako podmetnuti krivicu i nahuškati jedne na druge, kao što su uspeli da nas podele na „naše“ i „njihove“? A život kao takav, koji će Rio Tinto uništiti, treba i „našima“ i „njihovima“ samo im je bitno da se toga ne dosetimo dok se svađamo i delimo oko toga, i da ih „njihovi“ botovi podrže.
    U poslednjoj izjavi Ana Brnabić optužuje one ljude da su prodali imanja i kao „šta sad hoće“, a zna da zemlja koju su oni prodali po zakonu može samo da se seje i obrađuje, nije prodata jer NE SME da bude rudnik. Zato što seljaku ne pripada ono što je u zemlji, pripada državi, ne tim seljacima. I kako su oni sebe proglasili „državom“ oni lično nude to ispod zemlje Rio Tintu. Samo tu „sitnicu“ je „zaboravila“ da kaže, a sigurno to zna, (dakle laže nas otvoreno) da bi nas nahuškala na te ljude, da ne vidimo ko je zaista prodao pola Srbije i ko je veleizdajnik. Neću da kažem sram ih bilo jer to, taj oblik života, sramote nema. Neće biti rudnika ako nam je stalo do života, i „njihovima“ i „našima“ bi život naše dece morao biti preči od stranačkih podela. Ničija nije do zore gorela.

  9. A tvoj deo Đuka je tačno koji?!?!! Da li radiš na procenat ili fiksno?!

  10. Alo, advokat 21vek je! Zvanična istraživanja kakvu je katastrofu ostavio ovaj vaš Rio.. gde god je bio postoje na mnogobrojnim sajtovima! Isto tako i u Nemačkoj ima litijuma ali ga ne iskopavaju! Ovo nije stvar politike, pa da ćete nas podeliti, ovo je stvar golog života! Mi drugu zemlju nemamo!!! Shvatam ja vaše lobiranje, vi ćete uzeti pare i naći drugu zemlju….

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 9

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.