Vladimir Đukanović preti: Srbija će biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana

Poslanik i visoki funkcioner SNS-a

Ostavite komentar


  1. To priča čovek koji nije služio vojsku. Dakle, čovek ne zna šta priča. Gledao filmove, pa misli da je mnogo pametan.

  2. I to je u redu…… Samo je ovo politicki markenting, a ne pretnja…… Onaj koji oseca pretnju ima problem sa svojim politickim uverenjima, ali tad mu je Djuka manji problem….

  3. Malo je sto sam ja bio u ratovima, koja smo izgubili, nego i moja deca da idu da bi se deca dezertera nagazila

  4. Ne preti!Moguce je da ce se morati preduzeti specijalna operacija.Prvo na KiM,a onda cak i u delovima nekih “bratskih”nam,bivsih,republika!

  5. Ovaj Rambo je za rov rodjen.Nek to se Vulin,Stefanović i još ko iz vrha u prve redove pridruži.Nas ostavite da gledamo vaše uspehe

  6. Ne treba da se brinemo za svoju budućnost ona ne postoji.Bolje da zatvorite pravni fax ovo što je izbacio nije za upotrebu sada mi je jasno zašto nije priznat nigde u svetu.

  7. Srbija ce biti prinudjena da bude denacifikovana. To je ujedno i prvi ozbiljniji korak Srbije prema clanstvu EU.

  8. Ovaj ko Putin a trudi se da prestigne Vulina po ostrini izjava Vidim da nas naprednjaci /ex radkali uz exdosta zutih, socijalisti i ex julovci vracaju u turobne i ratne 90 te uz pomoc brace Rusa.

  9. Oslobodjen vojske kao nesposoban, a sad bi da ratuje. „Advokatu“, sidji prvo sa drzavnih jasli, pa onda deli „pamet“ oko sebe

  10. Strašno. Gde su granice trpeljivosti kod ovog napaćenog naroda u Srbiji?

  11. Nemaš municiju kuću da braniš hoćeš da ideš u rat,kad bi bilo nešto prvi bi pobego

  12. Samo jos to vam fali da ponovite iste greske devedesetih … e stvarno ugasicete i ovu srbiju koja vam je ostalo .

    Kako bese ono „PAMETAN UCI IS TUDZIH GRESAKA A BUD4LE NI OD SOPSTVENI“

  13. (1) Da li si služio vojsku, gde i koliko dugo !?
    (2) Gde si bio u periodu mart-jun 1999 !?
    (3) Sa kime to i sa čime to misliš da „Srbija krene u denacifikaciju Balkana“ !?

  14. Treba nam Dedjukanizacija. Znam jednog u Podgorici i jednog što ima masu državnih funkcija u Srbiji i štiti krimose i narkodilere.

  15. Đuka uhvati Vulina za ruku pa sa svojim porodicama denacifikuj Putina.

  16. Čovek sa ovolikim glavom a toliko malo znanja. Pa zar ne vidi da Srbija nestaje. Nestaće Srbi mnogo brže nego što se to mislilo.

  17. Ocigledno neinteligentna provokacija koja nam samo steti. Neverovatno je da predsdnik drzave tolerise ovakve ispade visokih drzavnih i stranackih funkcionera. Mora oko sebe ds ima mnogo pametnije ljude.

  18. Samo nemoj da se desi da nekome padne na pamet da denacifikuje srbiju. Odavno je zrela za to.

  19. Srbija prvo neka istera nacizam iz srpske politike jer je tu u programu svih politickih partija, nema sta Srbija da govori o komsijama!

  20. Očigledno da Đukanović nepodnošljivi mrzi Srbiju jer posle tog pokreta za „denacifikaciju Balkana“ od Srbije ne bi ostalo ništa.

  21. Sa tobom ,Vulinom,Nešom i ostalim junacima….Vasiono pošalji veliki meteor da se ne mučimo više.

  22. Pa mi smo kao drustvo bas spremni za rat pod komandom stevanovica i vulina

  23. Narod u Srbiji treba pod hitno u novoj skupstini da trazi izglasavanje zakona o narodnoj odbrani , da , u slucaju rata u taj rat idu samo oni iznad 40 godina. Mladji, da budu u rezervi , ako se rat produzi. Ovo je vazno zato sto su skoro svi politicari, lopovi , kriminalci i ostala bagra stariji od 40 god.

  24. Čuti muko jedna, ne navlači bedu na vrat ovog napaćenog naroda. Kvazi advokat sa nameštenim slučajevima inače moler se pita nešto u ovoj državi. Gasite svetlo

  25. Ciju decu ce da salje da ginu…??? Radnicku, seljacku, svoju snsovsku..???

  26. Tuzilastvo, ako postoji, moralo bi da reaguje na ovakve izjave. Da li se to Srbija kao Rusija sprema za specijalnu operaciju na Balkanu i protiv koje drzave.

  27. @Zoea
    Srbija, na srecu, vise nije sposobna za oruzane sukobe u okruzenju. Ovakve izjave su samo frustracija nebuloznih sns-ovaca. Kako god, sramota je da tuzilastvo cuti.

  28. U prve redove one što su prodali imovinu i njihovu decu. Zatim huškače iz vlasti i opozicije. Pa navijače.
    Ali nevolja je što će da strada nevin narod, kad krene odgovor NATO. Na nama će da iskale ono što ne mogu u Ukrajini, jer je ceo Balkan NATO.

  29. Ovi vec zaboravili velike „pobede“ iz devedesetih, pa hoce jos. Sada ne bi ni beogradski pasaluk ostao. Samo napred Putin vam je uzor. Jedino sto on ima nuklearno oruzje a vi Lazara.

  30. Bogami ako ovo pročita Bearbock….. loše nam se piše…. Ove Ruse ne smeju da diraju ali od nas će da naprave sito za pesak….

  31. Glasali ste, gledajte.
    Ljudi sa dna vode Srbiju, tako da bolje od ovog nećete čuti.

  32. Kukavice uvek prete sa sigurne distance.
    Takva nam je i vlast. Prazne pretnje sa distance, jer znaju da će dobiti po nosu.
    Kukavičluk, lopovluk, bahatost(jer ih štiti policija i krimosi), to su odlike današnje vlasti.

  33. Kako se usudjes da ti radikal pobornik politike Haskog optuzenika bilo koga prozivas ako ima suprotno misljenje, a pri tom onda potires put naseg Predsednika Vucica koji se zalaze za ulazak Srbije u Evropsku uniju.

  34. U pravu je covek, ali nisam siguran da bi Kvinta BAS TO htela od srba i Srbije. Pre ce biti da mi predjemo na njihovu stranu, jer smo u manjini.

  35. Za početak treba denacifikovati vas radikale, a ako je neko učinio štetu celokupnom srpskom narodu to ste vi tokom devedesetih pa sve do danas. Tako biva kad podržavalac takvih aktivnosti govori o denacifikaciji komšija a zaboravlja genocid u Srebrenici, rušenje gradova po Hrvatskoj, bombardovanje Dubrovnika, Sarajeva… da ne nastavim dalje, dugačak je to spisak, sve do hladnjača koje su iskakale iz Dunava sa albanskim leševima. Da nastavim dalje?

  36. Najbolje je da uradimo derusifikaciju Srbije, sto mu dodje isto sto i denacifikacija. Sto pre, to bolje.

  37. Pa tako se dokazuje za mesto ministra,tako se oni biraju,i to tako godinama, šta reći sem jadan narod

  38. U denacifikaciju Balkana? Ovaj govori protiv sebe – ako krene od sebe, svog dvorišta, mesne zajednice, grada, opštine, republike, …, Balkan teško da stigne na red.

  39. Vala moju decu nece ovaj , a iz pristojnosti necu reci sta je, i njemu slicni slati ni u kakve ratove. Sto smo mi bili blesavi pa smo isli da krvavimo gace 90tih, decu vam ne dam.

  40. Mi smo sila bozja,pet miliona ljudi,dva miliona penzionera.Kad pisamo u sneg,pravimo rupu.

  41. i opet će oni hrvati s pravom da govore o „zasluženoj“ traktorijadi i bežaniji zbog ovakovih likova koji huškaju sopstveni narod u nesreću. Dokle više? jel ima iko normalan da pita dokle više ovakovi likovi da nam kroje sudbinu i da nas svađaju sa svim komšijama da bi bili prvi i jedini vlast u svom selu??????????? dokle???????

  42. Kuda ovaj režim vodi ovu zemlju?
    Posvađali ste Srbiju sa svim komšijama.
    Sada mali Đuka glumi Putina? Koga da denacifikuje? Nikada nije bilo ovoliko nacionalizma,šovinizma kao sada kada su na vlasti preobučeni radikali.
    I šta oni obećavaju građanima ove zemlje?
    Znoj,krv,suze? Dok se njihova vrhuška bogati i uživa u životu.

  43. Prvo treba uraditi derusifikaciju u Srbiji. Posto je to istovremeno i denacifikacija, postigli bi smo pun pogodak i zalicili bi na savremenu drzavu koja napreduje. Ovako jos uvek se davimo u blatu 90-tih.

  44. Vidi ovog visokog funkcionera sns.i on zamislio da je bitan.pa kad neko napise tekst može svako pročitati ko je pismen

  45. Da je bar kao Vulin prošao dvonedeljnu obuku, da usavrši rukovanje praćkom.

  46. Kakvo falsifikovanje istorije!? Srbija je i danas u raljama nacizma, jer vlasti baštine četničku – Nedićevu zaostavštinu iz 2 s.r.! Gledajte svoj posao i ostavite Balkan, jer znate šta je Tarabić predvodio!? Zar vam je bilo malo 500 godina ropstva i previše 150 godina slobode? Denacifikujte sebe, kroz obrazovanje, umjetnost, kulturu i dobrosusjefske odnose, a ne sanjajte i dalje o projektu velike Srbije, koji je propao 1945.godine!

  47. prvo preti ratom, i kaze da se nada da gresi. posle kaze da je mislio onako – denacifikacija knjigama i to. a zasto se nadao da grasi?! a posle kaze da se salio. s kime? s cime? tf?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.