Vladimir Đukanović (SNS): Ako ne bude većine u Beogradu, idemo na nove izbore, ne na ponovljene

Ostavite komentar


  1. „Ne možete imati dva prebivališta u istoj zemlji“

    Ne možete imati dva prebivališta bilo gde.
    Zakon kaže da je prebivalište:
    „mesto u kome se građanin nastanio sa namerom da u njemu stalno živi, odnosno mesto u kome se nalazi centar njegovih životnih aktivnosti, profesionalnih, ekonomskih, socijalnih i drugih veza koje dokazuju njegovu trajnu povezanost s mestom u kome se nastanio“
    Pošto se ne može na dva mesta stalno živeti, to se ne mogu imati dva prebivališta.

    Mada, ne čudim se, to je Đuka, on ne zna ni gde se u sud ulazi, a kamo li da zna zakone…

  2. Djuka je najgori advokat u Srbiji. On koristi politicki uticaj na sudije i tako moze da zastupa samo clanove ili bivse clanove svoje stranke. On sa advokaturom nema veze.

  3. kada dodješ u policiju traže ti odjavu,potom dobiješ ličnu kartu,zameniš vozačku dozvolu,otvoriš zdravstveni karton…..
    Svi ti ljudi imaju sve duplo što je po sebi krivično delo svugde u svetu.Kako to da niko od njih ne plaća porez,nije mu supruga na istoj adresi,nema decu živi sam sa muškarcima koji mu nisu ni rod ni pomozi Bog.Sele se oni na čijoj teritoriji nije bilo izbora?Kovinci u Grocku onako kolektivna kolonizacija?

  4. Pravda za Sud! Sudovi su preopteteceni i zato spori. A preoptereceni su jer razne institucije imaju neopravdano suzen spisak aktivnosti. Tako cesto od njih cujete da za nesto, sto je ocigledno u njihovom domenu, nisu nadlezni. Primer: restitucijom mi je vracen magacin jednog lokala, a na osnovu uverenja iz Opstine. Taj magacin koristi stanar kao obican podrum, i nece da mi ga oslobodi. Trazim od Opstine da ga izbaci, pisali su uverenje i znaju da mi pripada. E, oni tvrde da nisu nadlezni, moram na Sud.

  5. Ako Zapad stoji iza onoga sto propagira-a to je Vladavina Prava- morace da od institucija drzave Srbije zahteva sprovodjenje vladavine prava, u kom slucaju bi institucije Srbije diskvalifikovale SNS, stranku ( ekipu) koja je varala u izbornoj utakmici ! Nova vlast bi onda zakonski zabranila SNS-u ucesce na izborima u narednih 28 godina.

Ostavite komentar


Politika

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije 10

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije

Na društvenim mrežama pojavio se snimak s protesta protiv litijuma u Šapcu, na kojem se vidi nekoliko momaka u crnom kako iz mase teraju kopredsednika stranke Zajedno Nebojšu Zelenovića. Zelenović za Nova.rs kaže da ga niko nije oterao s protesta i da je pomenuta grupa deo navijačke grupe Principi, koja je poslata iz Beograda kako bi rasturila demonstracije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.