Vladimir Đukanović traži zabranu ulaska u Srbiju Violi fon Kramon

Ostavite komentar


  1. Aki ti je do sprecavanja haosa u Srbiji, što ne tražiš zatvaranje i zabranu delovanja ruskog centra u Nišu?

  2. Svim lobistima Kosova koji blate, omalozavaju …. Srbiju i njene gradjane proglasiti personama non grata u Srbiji pa cak imali i neke visoke funkcije u EU,aEO poput gdje Viole. Ionako od clanstva u EU nema nista a siva koju dobijamo za ucene je mizarna, koliko oni zarade na Srbiji losim SSP po Srbiju.

  3. Ne mogu ovaj prostakluk da podnesem!Uamislite koliko je to jadno prostacko ponasanje !Oni ce Violu nasekirati ona zivi u normalnoj sredjenoj zemlji a gledaj mi ?Kultura nema sta !Obrukase nas ovi krajplotasi bas sramota!

  4. Pa i da je ucestvovala u demonstracijama, po Djukanovicevoj pameti, sve Srbe koji ucestvuju protiv nasilja, treba proterati iz Srbije ! Ne nego obratno Djukanovicu. Nasilje proterati iz Srbije !

  5. Nedorastao,i samo „zaposljava“ jezik, neosecajuci ukus, gorcinu ili slast. Pa tako rade neuko-nesposobni“ savremeni“ pravnici i advokati. Skidam kapu onima sa ZARADJENIM diplomama, a ovi tipa: Djukanovica, Martinovica, Stefanovica, Vucica i muka mi je nabrajati ih vise. Djukanovic i Politika, kao ja i „Dragi Bog“ ! Da verujem u njegovu sposobnost ili u Boga, koga svi na ovom svetu imaju „sem mene“ !

  6. Gledano iz Nemačke,Srbija je u tako jadnom stanju,da bi AV trebao kredite autobusima da dovlači iz Kine,arapskih pesak milijardera,i ruskih miljenika!

  7. Ja podržavam Đuku i priželjkujem što više zabrana! Zabranjeno kritikovati vlasti, zabranjeno gledati strane TV, zabranjeno glasati protiv, zabranjeno slušati osim Karleuše, zabranjeno se smejati na pomen Vulina itd.

  8. Sad će precednik morati da se izvinjava i njoj,au bre bliski saradnici što stavljate šefa na muke.

  9. Ma koje bre foliranje. Ne smeju ni da pisnu. Nego klasicno prikupljanje glasova i to od birackog tela koje im je okrenulo ledja. Djuka komedijaš.

  10. Mafijaski „advokat“ ce pred sud posle promena. Bez brige gospodjo Kramon. Ova njegova, kao i svaka do sada, tupava izjava, trebalo bi da vas je zacenila od smeha.

  11. Ovi nazdnjaci se utrkuje ko ce gluplju izjavu da da. A onda sef ode na sastanak negde napolje pa sve polize i jos ih poljubi u zadnj deo ledja.

  12. Sudeci po komentarima, ono bacanje cveca po nacistickim tenkovima kao da se nije desilo u Zagrebu nego u Srbiji.

  13. Djukanovic moze da sprovodi
    zabrane samo u svom domu nikako u Srbiji jer Srbija nije samo njegova i njegovog sefa nego i nas koji za razliku od njega znamo pametno da razmisljamo.

  14. Zamenik Vulina se mnogo odvazio..Vulin 2. moze da zabrani ulaz u svoju kucu..dok u kucu svih gradjana Srbije,ne moze..jer ce onda i EU zabraniti ulaz srpskim plemenima a ne samo Vulin 2.

  15. Po meni, čim izađu iz Srbije iz bilo kog razloga (službeno, na odmor isl.) , trebalo bi pod hitno zabraniti ulaz u SRB AV, Malome, Ani-ikebani-Brnabić- naravno i Vladimiru Đukanoviću i svim drugima iz vlade. Ala bi zbog zabrane laknulo Srbiji!

  16. Jel on video predsednikovu izjavu da moli Gasica i Vulina da nikom ne sprecavsju dolazak u Srbiju.Djyka kasnis

  17. Ima li koga da se kladi,da ća Đuka 100% u zatvor,kad se smene ovi crveni kmeri.
    Kvota nije nešto velika,ali sigurica je.
    Fascinantno je kako neki ljudi sebi umisle da su neke veličine.E Đuka,i Slobo i neki drugi su isto tsko bili ufurani,pa…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.