Vladimir Gajić: Treba rasformirati sadašnju BIA

Ostavite komentar


  1. Rasformirati sadasnju BIA i sve ih prekvalifikovati u „keramicare“ a po „zasluzi“ prebaciti ih u „Zabelu“ pokraj Pozarevca. Bila BIA pa dolija kad tad.

    1. U Srbiji verovatno ne postoji ni jedan iole bitan krimos koji ne radi za njih i nije pod njihovom zastitom i kontrolom, sto jasno govori ko je gazda. Tako je bilo u SFRJ, pa u SRJ, a ocigledno da je i u sadasnjoj drzavi.

  2. Браво!!!!! Најзад бар један политичар да каже оно што нико не сме. Безбедносне службе су главно зло ове земље.

  3. kolega potpuno se slažem sa vama… ali to je nemoguće kada su zaposlili preko 300 botova na čelu sa keramičarem. Zna se odakle vetar duva…

  4. Ma najbolje je rasformirati i policiju i sve,da vi mozete da kradete do mile volje.

  5. Mislim da ovaj covek nema pojma sta govori.Da li znas sta bi se desilo da jedna drzava izgubi svoju informativnu agenciju?

  6. G.Gajic je potpuno u pravu.
    Sa par casnih izuzetaka koji su u BIA-i, vecina njihovih zaposlenih su bez adekvatne strucne spreme,bez ikakvih sposobnosti i kvaliteta potrebnih za taj posao,sto dovoljno govori i jedan podatak iz 2014g.kad im je ispred nosa promakao jedan strani agent..
    Na zalost protesti iz 2015.(DS,23.4.2015) su pokazali da su mnogi gradjani tada koji su ucestvovali u njima bili jasno oznaceni,slikani od strane BIA-e i maltretirani..
    Srpska BIA koristi svoje zaposlene za kompromitovanje pojedinaca koje su se usudili da pokazu na ozbiljne propuste u bezbednosti zemlje,a pogotovo na kompromitovanje onih koji ne podrzavaju aktuelnu vlast.
    Pametnome dosta!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.