Vladimir Ilić: Vlast može da odleti za 24 sata koliko je krhka

Ostavite komentar


  1. prvi ce da se spasu terora oni koji su se protiv volje trpali u autobuse, pa opozicionari koje godinama nipodastavaju, pa osvesceni narod i studenti

  2. Daj spisak tih stranaka i poštenjaka iz civilnog sektora. Običan čovek ne može sve da prati. Jedna je Čomićka.

  3. Profesore,ne poznajete narod,a posebno trenutno raspolozenje,i oni sto su na demonstracijama su zloupotrebljeni da shvatice to ubrzo.

  4. Dragi Vlado,
    uz iskustvo koje imate, Vaše reči zvuče sasvim realistično.

  5. Simpaticno je sto komentatori nipodastavaju misljenje profesora o temi iz njegovog domena- kao da kazes inzenjeru NASA-e da nema pojma kako se prave svemirske letelice i da ja znam bolje…

  6. Preletači prvi:Željko Mitrovi-Pink, Ivica Dačić, Beba Popović, Zorana Mihailović, Jelena Milić, Vulin, Nebojša Krstić i ostale poklisaru od analitičar, SNS batinaša, Zvonko Veselinović, Milan Radoičić i bratija, pojedini policijski i vojni Generali, novinari kalibra Marića, Gordane Uzelac, Sarape, polovina sadašnjih ministara i dve trećine sadašnjih poslanika i svi iz SNS Akademije. Biće ih još na hiljade a tek po opštinama i gradovima…………..

  7. Pa z
    ato se i ide u politiku i tzv gradjanska udruženja.
    mediji i ova kamarila su glavni krivci propasti Srbije.
    lek je u promeni sistema i striktnom poštovanju zakona.i naravno lustracija pravosudja i stroga kontrola rada istih.
    I provera porekla imovine sluđbenika,primarno gradj.inspekcija i urbanizma.

  8. Vi ste u pravu kad kažete da je narod gladan. Najveći problem ove vlasti je globalna inflacija, koja se pretila i kod nas i pojela zaradjeno, a ne opozicija. Ono što je meni problem je što nemam za koga da glasam.

  9. E ,baš zbog te opasnosti ,ne sme da nam se desi Dacic,Vesic I ostali,jer mora da se zabrani učestvovanje u bilo kojim koji su bili u politici i vlasti od 1990 do ubistva Premijera Djindjica.
    Konfiskacija imovine svih politicara,tajkuna,milijarder,ministara…
    Inače nemamo buducnost.

  10. Apsolutno tačno, potpisujem.
    Lavina sa planine je krenula samo je pitanje koga će sve da pokupi.

  11. Profesore, nemojte ovu tautologiju predavati studentima. Popadaće posle sve životne ispite.

  12. Profesor je dobio „malo“ love pa lupeta!!!
    Ali mi smo „takvi „ljudi da uvijek zelimo promjenu pa i na gore a sto se tice policije tu je uvijek bilo 50/50, oni koji su savjesni i rade posao kako zakon nalaze i odano i 50% slepatora , preletaca i sumnjivih radnji!!!!

  13. Profesor Ilić kaže da je vlast krhka. Loše ceni. Kabinetski tip. Ne razume sebe i okolinu. Nema predlog za bolje. Narod traži da radi i novac. Emocije su na kraju kad imaš . Menjajte poruke narodu. Egzaktne.

  14. Protiv sam ove vlasti ali i protiv žutih(uostalom ovo su sve njihovi preletači i opet će preleteti kad se oni vrate na vlast jer nema ko drugi). U normalnim zemljama građanin glasa za onoga za vreme čije mu vladavine skače standard. Meni konkretno je isto tako da mislim da ovo o padu vlasti nema veze s vezom

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.