Akademik Vladimir Kostić iz ProGlasa: Začuđen sam izjavom sudije Majića, ja ću u nedelju biti na svom biračkom mestu

Ostavite komentar


  1. Sudija Majić je jedini iz ProGlas-a samo javno podsetio sve zainteresovane na sporazum od 9 marta i tim činom je jedini od silnih inicijatora i potpisnika sporazuma sačuvao kredibilitet.

  2. Pa šta sada da radimo, Majić ili Kostić ili možda najbolje Svetlana Bojković, šta je ovo ljudi? ProGlas, moralne gromade, istaknute ličnosti, uvaženi u društvu i ko zna šta još…okupili se sa ciljem da povećaju izlaznost na decembarskim izborima ili se varam? Da li su uspeli u svojoj nameri, mislim da nisu ili se opet varam? Da li će članovi ProGlasa konačno objasniti uspeh svoje misije?

  3. Ovo sto se desava Srbiji je užas gori od rata,od genocida…Ako najumnije glave ove zemlje napadaju jedna drugu kao da nemaju ni mozga ni morala kakav je onda običan narod?Srbija je prešla crvenu liniju i srlja u propast i nestajanje.Nema nam više spasa
    Kraj!!!!!!!

  4. Koje najumnije glave? Na koga tačno mislite? Na Vladimira Kostića? Da li je nekada, kao predsednik SANU, izneo javno bilo kakav kritički stav prema vlasti? Majić je čovek koji se bori za svoju nezavisnost, nastupa kao sudija i kaže da, obzirom da uslovi nisu promenjeni, on nema pravo da pozove građane da glasaju i pristanu na prevaru. Zar događaji od 2. juna nisu pokazali da je u pravu?

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.