Vladimir Obradović iz Londona čestitao Aranđelovdan

Ostavite komentar


  1. … а, Платформа?
    – економија, привреда и стандард,
    – образовање,
    – здравство,
    – КиМ,
    – неутралност у контексту међународних конфликата…
    …? *
    па, да размислим …

  2. @hvala,ostani rodjace
    Sve ovo sto ste naveli je u katastrofalnoj situaciji posle 11 godina naprednjacke nesposobne,autokratske vlasti. Kogod razmislja svojom glavom, a nije ucenjen ili na njihovim jaslama, vidi potpunu propast. Cela ova drzava je postala „Zadruga“. Najvise se plasite i najvise prezirete bolje od sebe. Hrabre mrzite, jer niste sami hrabri. Sledite vi svog vodju iz pripovetke Radoja Domanovica, do prvog jendeka. Mi necemo.

  3. Vladimir Obradović iz Londona čestitao Aranđelovdan …
    али, чему кокетирање с национализмом
    уколико је план да будућа Платформа буде тзв. либерално „толерантна“, а географским и националним и културним интересима грађана Србије – уступајућа!
    … па, да размислим

  4. Srđane prati i ti svog vođu/e do prvog jendeka, ima nas koji vidimo da „Zadruga“ nije rešenja kao što to nije ni demagogija. Ceo život prođe u smenjivanju Kurte i Murte. Vreme je za stvarne promene u Srbiji.

  5. @Glasac Vi kao da ste procitali neki drugi komentar. Ja nemam vodju, nisam ovca. A Kurta i Murta pod raznim imenima (osim jedinog koji nam je mogao pomoci, pa ga ubise), vladaju ovom zemljom. Demagogija nije kazivanje istine, demagogija je zamena cinjenica. A to je upravo vas, sumnjam botovski komentar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.