Vladimir Obradović: Ovo je početak silnog podmetanja i prljave kampanje

Ostavite komentar


  1. Kaze lik sve se nalazi u „razlicitim biografijama“…pa ima li dalje…znaci jedna za vlast, druga za opoziciju, treca biografija za drzavne sluzbe itd…pa ko jos moze da se pohvali sa toliko biografija, ti vredis za 20 ljudi sam, ma bravo ti ga za to

  2. Otkačili su Dobricu i postavili su proveren „režimski“ kadar.
    Znači,pitanje je promena vlasti a ne sistema a za to su ovakvi idealni.

  3. SNS reaguje kao musava dečurlija. Pa i da je radio sa vama, za državne projekte, niste vi SNS država. Verujem da će od sada svako normalan bežati od vas, da ga ne uslikate sa vama.

  4. Pa kazi istinu preso si naso druge nista strasno sta krijes no kakva prljava kampanja nije nego istina netreba da te vredja

  5. Oni (SNS) su se poistovetili sa državom. Rad na državnim projektima ne znači rad za SNS, nego za narod što je ogromna razlika, kao pakao i raj. To je jednostavno premijerkina populistička izjava kojom pokušava da skrene pažnju sa cena u prodavnicama, na benzinskim pumpama, otkupu žitarica, mleka i ostalih proizvoda.

  6. Ne razumem sto idemo na izbore?
    Bratija i na poziciji i opoziciji preleće kako vetar dune…Nema odgovornosti , samo kombina ….
    Svi su isti, kasta koja želi da vlada Srbijom, a ne da služi gradjanima.

  7. Tužno je kad neki političar uvek prelazi u stranku koja je na vlasti. Površna analiza bi pokazala koliko članova sns ima takvu biografiju!!!

Ostavite komentar


Politika

EKOLOŠKI PROTEST

„Vladi koja je spremna da Srbiju svede na civilizacijsku WC šolju ne sme se dozvoliti da organizuje referendum o litijumu“: Šta još opozicija misli o namerama režima?

Imajući u vidu nedemokratski karakter aktuelne vlasti, ozbiljne indicije o krađi izbora koju sprovodi iz ciklusa u ciklus, nasilje nad medijima i onemogućavanja da istinite informacije dopru do građanki i građana, i nadavse ogoman stepen korupcije, zabeležen u brojnim domaćim i stranim izveštajima o situaciji u državi, predstavnici opozicije nemaju sumnje o tome da bi organizovanje referenduma o iskopavanju litijuma, bio još jedan u nizu teških zloupotreba režima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.