Vladimir Orlić: Za nas nije tema priznaje Kosova, poštujemo Ustav, Priština da ispuni obaveze

Ostavite komentar


  1. Tvoj Vučić ne poštuje Ustav, od podriva ustavni poredak Srbije … što biste ga vi poštovali u delu preambule.

  2. Mi smo odgovorni, posvećeni dijalogu i miru, ali to znači i da ćemo dosledno da poštujemo naš Ustav“, rekao je Orlić u Skupštini Srbije, prilikom zajedničkog obraćanja sa predsednikom Predstavničkog doma Parlamenta Rumunije Alfredom-Robertom Simonisom, navodeći da Beograd čeka već jedanaest godina na formiranje Zajednice srpskih opština.
    Trebaju formirati ZSO da je bilo dosta 11 godina !
    On je istakao da je gosta iz Rumunije obavestio o „teroru koji Aljibn Kurti i Priština sprovode nad Srbima, na Kosovu i Metohiji“.
    Sto nena nikakvog prava to se vise nemoze dozvoliti nego se treba formirati ZSO sto jeste obaveza !
    Zahvalio je na rumuskoj podršci integritetu i suverenitetu Srbiji za koju je naveo da je „jasna, čvrsta, principijelna, zasnovana na međunarodnom pravu, jer nepriznavanje takozvanog Kosova znači upravo to“. Treba da se postuje medjunarodnog prava to je obaveza svih zemalja sveta !!!

  3. Nepostovanje Ustava, sta to bese, mislim Ustav, ima li toga? Nedavno g. Vucic u nekom obracanju rece zakleo se na Miroslavljevom Jevandjelju, secam se bese to preko Ustava na zakletvi. U Miroslavljevom Jevandjelju nema slova o drzavnosti i obavezama Predsednika, nema slova o Parlamentu, Vladi i ostalim stvarima koje definise Ustav, tako da iskreno me ne cudi krsenje Ustava jer se g. Vucic zakleo na Miroslavljevom Jevandjelju. Bas napredno. Ziveli

  4. Ko od vas postuje Ustav? Vas sef sigurno NE, A STO BISTE I VI. Ako postujete Ustav zsato se „borite“ za ZSO koji nije takodje tamo? Pre bi se reklo da se borite za svoje dzepove!!

  5. Vladimir Orlić: Za nas nije tema priznaje Kosova, poštujemo Ustav, Priština da ispuni obaveze
    Komentar: g Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić ili je prepaspavo raspad YU ili je zlocudan. Ustav SRB model 2006 je od vremena kad Kosovo od 1999 nije nikad biod deo ove Srbije model 2006. Ustavna agresija da se ponisti za dobrobit Srbije i njenih susjeda inace, sa Orlićevim mentalitetom, i postojeca SRB ce se raspasti kao YU.

  6. Све велика српска ујдурма да се покаже пуку да они нешто кобојаги раде у интересу народа, пробисвети, лопови и џепароши.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.