Vladinim avionom u Antaliju išao Dačić

Stranka slobode i pravde tražila objašnjenje od nadležnih ko je koristio državnu letelicu, ministar bio u zvaničnoj poseti Turskoj

Ostavite komentar


  1. Браво за текст. Кад политичари изнесу тенденциозну полуинформацију новинар је дужан (по кодексу своје професије) да да потпуну информацију. То сте у овом тексту урадили

  2. Г-дин Дачић је ишао да пева Турској дипломатији који су међу првима признали Косово 18.02.2008. дан након проглашења независности Косова. Његова политика и дипломатски послови су катастрофални за свеколико Српство и саму Србију.

  3. Gospodo iz SSPa,koji ste bre vi uopšte,ko ste vi da tražite da neko vama podnosi račun.Pa niste pre svega dovoljno dobro obavešteni a drugo ma terajte se bre….

    1. Hahaha, klasicno razmisljanje, koje dovede do situacije u kojoj ste. Znaci, moze svako da radi kako hoce, i ne mora nikome da polaze racune. Idealno za lopove, a Srbi i Hrvati su generalno poznati bili po tome oduvek, kolko se secam YU vremena. Stvorili i jedni idrugi sami sebi drzavu cak. da mogu da zive skladno sa svojim poslanstvom.

      1. Priča se da su u robnim kućama u Srbiji, na vidnom mestu, bili istaknuti slovenački proizvodi dok su srpski bili skrajnuti. Šefovi prodaje i trgovci bili su motivisani proizvodom viška u pakovanju koji je njima išao gratis, a nepošteni srpski samoupravljači nisu dozvoljavali da iz njihovih firmi izlaz poklon proizvod za trgovce, nego što je na otpremici, to i u dostavnom vozilu.

    2. Koji si ti izdanak Pitera Bote…?! Ili neki Praziluk Bota,nebeskog naroda,kome viri poriluk iz glasackog tela…?!

  4. А можда он и није купљен за Владу Србије и како онда да се књижи?Бре, мазнуше толику лову а да не мазну неки тамо авиончић.Мене би чудило да су купли јахту или не дај Боже крузер.Али Бато, све је могуће.Ово је Србија бре.

  5. Cekaj, sta ustvari trazite, da li je leteo avionom i gde ili kupovina novog aviona? Kada vec pisete saopstenja, dajte barem da imaju smisla a ne tek da se napise, mi se bunimo tek da bi se bunili.

    1. pročitaj malo bolje botu. diktatura se brani time da je dačić bio u poseti Turskoj te da je on leteo. Međutim Dačić je otišao tamo 11.08. a neko drugi je tamo otišao 12.08. Izlgeda da je „vođa“ otišao taj dan na plažu i da malo i on porazgovara sa Mehmetom. Interesantno da vlast nema opravdanje za 05.08. O tom „brčkanju“ ništa nismo čuli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.