Vlajić: Zajednička istraga izvodljiva u teoriji

Ivanovićev advokat i bliski prijatelj za Danas

Ostavite komentar


  1. Ako sam razumela ista od onoga sto je pokojnik porucivao,mislim da je poslednja stvar koju treba uraditi prekid razgovora,pogotovo dok ne znamo ko je izvrsilac a jos manje ko je narucilac ubistva.
    Ne dozvoliti da strani faktor koji je dobrovoljno napustio trusno podrucje Kosova,sad dojezdi i seje smrt i omrazu medju ljudima koji moraju da nauce da zive zajedno,na zemlji koji zajedno vole i dele.

  2. Kao kad bi: Atentator u akciji policije ubiven. Utvrđeno je da je bio na ratištu i da je težak pijanac !
    Ili Atentator je pronađen mrtav u kući u kojoj je stanovao Istraga je utvrdila identitet atentatora i dokazi koji su pronađeni u zapaljenom automobilu Opel astra.

Ostavite komentar


Politika

Ursula fon der Lajen zakazala sastanak sa balkanskim liderima 10

Ursula fon der Lajen zakazala sastanak sa balkanskim liderima

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen sastaje se 19. septembra u Briselu sa liderima Zapadnog Balkana, najavljeno je u sedištu EU.Reč je o radnom ručku koji će za lidere zapadnobalkanske šestorke (Albanija, BiH, Crna Gora, Kosovo, Severna Makedonija i Srbija) biti priređen u zgradi Evropske komisije u Briselu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.