Vlasi: Traži se rešenje za izuzeće BiH od taksi

Ostavite komentar


  1. Drug Azim,nije analiticar,vec Prorok,da ce SPS docekati X kongres SPS…
    To je izneo,pored jedne srpske pruge,u prisustvu tadasnjih jedinica RSUP-a.U medjuvremenu,mi smo pobedili i NATO,tako da je rezultat neresen…

  2. Ovaj tupi pravnik,koji
    je diplomu dobio,bez polaganja,u kabinetu dekana Pravnog fakulteta u Prištini Jovice Petrovića je,kao što je znano svim žiteljima Kosovske Kamenice i okoline,preŕušèeni Srbin u Šiptara.Rodjen je u Bogovcu,u porodici Vasića,kao Adam Vasić – rodjeni brat mu je otišao u penziju kao Srbin,kao srpski policajac!Šta on ima da kaže Šiptarina,koji od njega,kao od propalog
    komunističkog političara,i propalog pravnika govedjeg lika, ,ne mogu da imaju nikakve koristi!

  3. Vlasi, svacim namazani muljator teske kategorije,.od Titovog pionira, preko borca protiv iredente do promotera velikoalbanske tvprevine na Kosovu. Nejasno je zasto mu se daje prostor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.