Lutovac: Vlast je počela da napada i ljude po kućama

Lider Demokratske stranke, za Danas o stanju u državi, DS-u i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Izmišljanje i laž je deo strategije koju opozicioni lideri vode.

    1. Sada biju neistomišljenike i političke protivnike, a šta bi se desilo da se nekim čudom dočepaju vlasti, da li bi prešli po automatizmu na nasiljem nad običnim narodom?

  2. Da je bio ikakav upad, svi mediji bi o tome brujali, a društvene mreže bi bile dovedene do usijanja.Ovo je naj običniji spin.

  3. Lutovac, razuman ste i odgovoran covek. Sami kazete, da opozicija nesme da ‘prokocka’ tesko steceno poverenje. Protesti su vas ujedinili, narod. Zato ostanite JEDINSTVENI, i artikulisite nezadovoljstvo, zaboravite strancake razlike, ponos…. povedite narod u POBUNU. Dogorelo je do nokata.

  4. Očekivana izjava, mora se medijski odgovoriti posle autogola koji je sama sebi opozicija dala ispred Skupštine, fizički napadajući Marjana Rističevića.

  5. Dragi Zorane , posto sam u Kragujevcu u sirokom drustvu dobro obavesten
    mogu ti reci da je neophodno da se definitivno distanciras od Djilasa , jer on nema ni trunke simpatija u sirem krugu gradjanstva . Mnogo pozdrava !!!

  6. Rukovodstvo DS je zasigurno promašilo celu strategiju i to je dovodi do sigurnog raspada.Čudi me da se ne uzme u obzir mišljenje g.Mićunovića koji je tvorac iste i od koga se može mnogo naučiti.Jer pametni ljudi se uče na svojim iskustvima a mudri na tuđim.Kada sam se borio za DS protiv Miloševića, uslovi su bili najmanje isti.Sada ste izgubili iz vida neke okolnosti, koje neću javno izreći- već posebno mailom, ako vas interesuje.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.