„Vlast je u panici pred protestima zato što su sociopate, bez elementarne ljudskosti i empatije“: Reditelj Stevan Filipović o strahovima Vučićevog režima

Ostavite komentar


  1. Ovi opisi ličnosti ipak pripadaju drugima!
    Onima koji organizuju proteste u danima žalosti, politizuju tragediju, prete i maltretiraju građane!

  2. E toliko smo se uplašili da nam se „tresu gaće“. Da li to vi pokušavate sebe da utešite, vašim debaklom, pa taj strah hoćete da prebacite na Vučića i na nas, narod. Ne brinite vi za vlast i Vučića, dovoljno je uz njega…. tek toliko da vas oduvao zauvek i sa ulice, i sa Gazele i iz Skupštine.

  3. Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu. Premijerka pokidala

  4. Ne znam ko je prvi zloupotrebio stravicnu tragediju za pokiticki protest!

  5. Uvukao se strah u kosti vladarima… gde li će da se kriju kad dodje sloboda ?!?!

  6. Dokazuju da su odlepili x3.
    Šta nas od njih više čudi, nema tog sigurnosnog ventila da taj pritisak ispusti

  7. Потпуно се слажем са мишљењем, оценама и закључком!

  8. Nikad gori nisu bili na vlasti u Srbiji.Uni
    štili su sve moralne
    vrednosti.

  9. Ničeg se vlada Srbije ne boji. Imaju podršku naroda isključivo zbog svog rada i svakog ispunjenog obećanja.

  10. Predsednika Vučića i vladu Srbije je pogodila tragedija koja se desila u školi, za razliku od opozicije koja je tu tragediju iskoristila zarad svoje dobiti. Razlika je ogromna.

  11. Tako je. Patologija pripadnika vlasti vidi se u prgavoj kompetitivnosti kada za kompetitivnost uopšte nije čas. Vučić govori „napravićemo mi veće skupove“ a Šapić na sirov i nepismen način odgovara sportisti „e neće oni plaćati sahrane, mi ćemo“. Jer narcis i sociopata zna samo da se takmiči i da sukobom i poređenjem brani svoj krhki ego, sve ostalo empatija, suptilnost mu promiče i pored pozamašne inteligencije.

  12. Ja predlazem da tu fotografiju okace u blizini zooloskog vrta gde i pripada.Kad ljudi koji su zaduzeni da misle i staraju se o svome narodu na taj mizeran nacin se predstavljaju uz osmeh onima koji jos uvek placu za svojim najmilijima.Posaljite pobogu vi koji znate kako se to radi tu groznu fotografiju u Svet,neka i oni znaju kome pruzaju ruku kad se sretnu.Ja sam zgrozen i toliko besan da bi hteo mnogo toga ruznog da napisem,ali ne moramo da se spustamo na njihov nivo.

  13. A opozicija ne koristi kao tragediju? Ma nemoj mi reći, pa ne znam ko poziva na protest protiv nasilja a onda taj protest pretvara u politički pokušavajući da na silu dođe do fotelje? Pa opozicija to radi, ne vlast. Vlast radi na merama da se ove tragedije više nikada ne dese.

  14. Sve je politika dragi moji ili mislite da je samo Vucicu dozvoljeno da se bavi politikom? Podrska do potpune slobode naroda, botova i svih ugnjetenih. Da „za nasu decu“ ne budu uzori kriminalci, ubice, nasilnici koje vlast preko tajkuna Mitrovica/Peconija propagira svakodnevno. Ako sad padnemo, pascemo kao drustvo i vise od dno/dna…

  15. Slažem se sa svim 200%!!!! Potrebno je da se politički artikuliše, potrebna je neka opozicija, koja bi nakon nekog prelaznog perioda mogla da organizuje prve prave demokratske izbore nakon 2012.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.