„Vlast nas polako pretvara u koloniju“: Miroslav Aleksić poručio da se strancima rasprodaje teritorija Srbija

Ostavite komentar


  1. Ti si unistio opstinu trstenik ostavi vlast na miru vlast radi odgovorno u interesu gradjana srbije

  2. Vlasti u Srbiji su veoma sposobne da naprave hiperinflaciju, da nas uvedu u sankcije i gradjansko ratovanje, da sprovedu burazerske privatizacije tipa ja tebi ti meni, da nam nametnu na Balkanu najskuplje oporezivanje, da zdravstveno osiguranim osobama naprave liste cekanja na operacije u nadi da ce nestati do termina za operaciju, da nas zaduze medjunarodnim kreditima za svoju promociju do treceg kolena, da strancima rasprodaju sve na zemlji i ispod sa tajnim ugovorima, a za sve ostalo su dokazano nesposobne.

  3. Opozicija je bila vlast kad je potpisivan SSP (sporazum o stabilizaciji i pridruživanj), a tamo lepo piše da stranci mogu da kupuju zemlju u Srbiji.

  4. Bas prodata cim su puskama opljackali banke i pustili sve do jedne stane banke.kad se samo setim scene da kalasnjikom u banku.i sad prica price za ove sto se nisu ni rodili pa ne znaju.ako vam kazem da sam na 6 nedelja primala pola plate…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.