Vlast pokazuje pojačanu agresiju prema opoziciji

Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. A,to kaže ko???Opozicija,koja podržava nasilje ,vređanje i atake na nedužne ljude.Sramota!

        1. Kolicina besmislenih napada na opoziciju u ovim komentarima – tipa ‘uradite nesto’ iako svi znamo da niti su na vlasti niti ih AV bilo sta slusa, ‘propala’ opozicija i slicno – govori gde se sada najvise angazuju botovi. Vise cak nego i da pisu hvalospeve o vodjinim govorima. Cak i u ovom trenutnku AV i dalje vise ‘radi’ na odrzavanju sopstvenog rejtinga i unizavanja kriticara i protivnika, nego na brizi za sopstvenu zemlju koju vodi. Neverovatno.

  2. Bolje radite nešto korisno, u ovoj teškoj situaciji budite humani,umesto što pričate u prazo.

  3. U ovom trenutku nam ne trebaju politicke borbe i nadmetanja. Rec kritike da, ali ne jeftini politicki poeni. Ako treba 24 casa sto da ne. Opozicija da ima razumevanje za sve, a ne da opstruira.

  4. Najveća opoziciona stranka, hahahahahahah… Koliko članova ima??? Tri!!! Hahahahahaahha

  5. Opozicija sama pokusava da stvori situaciju „pojacane agresije vlasti na opoziciju“, jer od kako je u nase zivote usao korona virus, vlast se aktivno bavi ovim problemom i nema vremena za politicka prepucavanja.

  6. Ja baš mislim da opozicija koristi meru vanrednog stanja i problem oko korone da napada masovno vlast, da sve što se radi pripisuje sebi, jer najlakše je pisati, pričati i filozofirati. Što se niste samoorganizovali, što niste poslali aktivitste da budu volonteri pri kriznim štabovima i u cervenom krstu? Niste, jer vas to ne zanima, zanima vas samo vlast bez izbora.

  7. Ne verujem da ce da se uvede 24h zabrane kretanja…. Tj mozda se uvede ali ce opet sve da funkcionise kao i pre zabrane… Ja radim do 23h kada se vracam kuci grad je pun ljudi kao i do sada…

  8. Sa tobom teško. Sad u ovo vreme bolesti i smrti ti se boriš za sebe i svoju poziciju, a nisi sam. Valjda će narodu ostati u sećanju. Ko je šta radio. Radite nešto korisno,razumem da nigde niste radili pa ne znate da svuda i u svakoj firmi svaki dobar i pošten radnik je bio voljen,pitan u društvu. Stanite malo bili ste, sami okrivljuje te jedni druge za nerad za pronevere za enormno bogaćenje zbog toga ste se razišli. Sad imate sto stranaka sa po stotinak članova. Budite sa narodom i uz narod neko će vas zavoleti makar vaši naj bliži.

  9. Mislim da svi slazu u jednom: potrebno je izbegavati kontakte. Agresija nije prisutna, niti je sme biti.

  10. Ono kad sama opozicija govori iz svog ugla pa pristrasno daje svakakve izjave. Gluposti

  11. Vlast ne koristi nikakvu agresiju prema opoziciji, pre bih rekla da je obrnuto.

  12. Pre bih rekao, da je suprotno, da opozicija svojim izjavama i ovakvim ponašanjem uvodi negativnu energiju među narodom izazivajući nemir i nestabilnost u zemlji.

  13. Opoziciju na veliko ratno ostrvo u izolaciju što pre i ove što ih podržavaju u sumanutim idejama

  14. Vlast nema kad da se bavi propalom opozicijom. Bice vremena i za vas, polako

  15. Opozicijo,ako hocete da pomognete svom narodu,ucinite to,a ne da pamerujete bez ikakvog razloga oko politike.

  16. Kritike i kritike sadasnje vlasti.Aman ovo je vreme pandemije,a ne kampanja.Opozicijo svi smo mi isti narod.

  17. Agresiju pokazuje samo nezadovoljna opozicija koa samo želi da se dočepa nekih para. kaže:

    Agresiju pokazuje samo nezadovoljna opozicija koa samo želi da se dočepa nekih para.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.