"Vlast rekla šta misli o nama"

Organizatori "Protesta protiv diktature" za Danas

Ostavite komentar


  1. Uzročno posledična veza.
    Svaka razumna vlast će prihvatiti razumne zahteve protestanata.
    Budući da zahtevi nisu takvi, onda nema ni prihvatanja.

  2. Vlast i jeste pobedila na izborima, a vi protestujte koliko hocete, samo, ne lomite nista…

  3. Vlast jeste legitimno dobila izbore!Nisu mi razumljivi protesti a još manje je razumljivo protiv čega se bore!Diktature?Da je ima ne bi ni šetali!

  4. Bilo bi lepo da se organuzuju prilozi dobroviljni za bubnjare, momci svako vece setaju I izgaraju po 4 sata!

  5. Sve vas, novim nametima, za Uskrs pozdravlja vodja koji bolje od majke zna koliko je bio tezak kad se rodio. Napred omladino! Zivea Srbija!

  6. Ja se samo plasim da se kao i uvek mnogi ne okoriste o studente a na kraju sve ostane isto ako ne i gore.

  7. Mislim da je ovde došlo do neke greške, ne razumem ovakve izjave da su nekoga pobedili ili da su promenili nečije, mišljenje, verujem da su ovim samo potpomogli jačanju A. Vučića. Mislim da žive u zabludi, jer su nam poznate i izjave za vreme trajanja kampanja da su pobednici, ali svi smo bili svedoci ubedljive pobede A. Vučića na ovim izborima.

  8. Какви су вам то захтеви? Потпуно ишчашени! Могли сте да имате само један који би гласио:.Распустите Србију,ЗАКЉУЧАЈТЕ ЈЕ, И КЉУЧЕВЕ ПРЕДАЈТЕ НЕКОМ КО ВАМ ПРУЖИ РУКУ ИЗ МРАКА!Ви нисте при чистој свести! А професори су још нормални да би се са вама вуцарали кулицама кад не виде смисао ни логику тога што радите.

  9. Da se donese zakon o priznavanju radnog staza za sve demonstrante

  10. Deco, sta vas briga sta vlast misli o vama. To su sve kadrovi UDBe, rezimski ili opozicioni, kao sto su i mnogi pre njih bili, uz casne izuzetke. Ionako cete se ubrzo vi pitati kuda ova zemlja treba da ide, pa ce od vas sve zavisiti, pa cak i ovi sto vam se danas podsmevaju. Uvek imajte to u vidu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.