Vlast u Srbiji vrši desetogodišnju torturu nad našim zdravim razumom: Profesor Čedomir Čupić na protestu u Kragujevcu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Tako je profesore.
    Pravo u metu.
    Valjda će doći kraj njegovom“ pa šta“
    Jer tako hoću ja
    Ja sam vaš Bog i batina, moja moć je neograničena.
    On i demokratija??!!!!

  2. Tragično je što je Đole svoje stihove pisao o nekom drugom vragu i nekom drugom vremenu ne sluteći da i od tog vraga ima crnji…I njegova“Krivi smo mi“ nije bila nikad aktuelnija nego sad…Nije bio svestan koliko su te reči proročničke i pisane ipak za nekog drugog budućeg Đavola

  3. Djavo je isti samo pod drugim imenima.A ovaj narod nema snage da ga otera.Zato sto ih je taj djavo vekivima drzao U nekim mitovima i nacionalizmu,pa smo mi jos uvek ubedjeni da nesto znacimo .I ako niko nije cuo da je iz srbije izaslo nesto znacajno za ovu civilizaciju.Ali mi smo dostojanstveni i ponosni, na sta❓na mitologiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.