Vlast u Starom gradu bez legitimiteta

Marko Bastać i Konstantin Samofalov za Danas o izbornom ishodu i bojkotu

Ostavite komentar


    1. Ako je pravio i treba da odgovara kao i svaki…Na prvom mestu onaj koji je na vlasti to treba postovati…Tek onda moze biti uredjeno drustvo. Do tada, banene su najeftinije….

  1. Nisam imao volje da čitam ceo tekst jer ne vidim svrhu. Orve rečenice sve kažu.: Žal za malados’… Nekada je legitimno bilo 50% izlaznost. Ali ste vi što plačete sad i to promenili kad vam je odgovaralo. I tako sada to više nije merilo legitimiteta. A zašto vas je Vučić „obrisao“? Očigledna ta intelektualna elita ima dobar manjak intelekta, bar za politiku (a višak istog za muljažu). Kako seješ …a posejali su ogromno ništa. Nije politika obaranje vkasti. Običan čevek koji je taj glasač traži mnogo više. Ako ne znate šta to, izvolite, imate uši i pokrijte se jer za bolje niste. Onaj „žvalavi“kako ga zovete je učitelj za vas „mladunce“.

    1. Kolika je izlaznost na nivou Srbije, tacna? Ako je u svakoj opstini ispod 50% kako je onda procena da je preko 50% u zbiru? Ako broj izaslih nije tacan, kako je tacan procenat osvojenih???

  2. Zasto pisete da je Bastac bojkotovao izbore kad je njegova lista Cuvari Starog grada ucestvovala na izborima. Na listi su bili dosadasnji odbornici, a Bastac je smenjen sa mesta u gradskom odboru Djilasove Stranke slobode i pravde. Poyivali su gradjane da daju potpise, a na dan izbora pozivali su telefonom da se izadje na biracko mesto. Zasto prihvatate kao istinu sve sto izjavi Marko Bastac?

  3. Pa da, kad Naprednjaci pobede, vi kazete „farsa“, „lazni izbori“. Da ste vi ucestvovali i pobedili, bilo bi sve potpuno legitimno, je l’? Sramota sta govorite i radite, a toliko ste nesposobni da ne smete ni da se borite na legalan nacin.

  4. Gospodin Samofafalov najbolje sa svim svojim koalicionim partnerima d zatrazi clansku kartu SNS-a.
    To je to drustvo. Nije to opozicija.

  5. Bastac, sad ces da odgovaras, za sve marufetluke koje si radio. O tome ti misli. Nema vise kabineta, sofera, kojekakvih tendera. To tebe zulja. A, o legitimitetu, neces ti odlucivati, odlucili su glasaci. A, da Opstina Stari grad ti nije ostala od dede, gospodine “ elitni“.

    1. Zašto ga do sada niste uhapsili? Koji to imunitet ima predsednik opštine koji Narodna skupština, u kojoj apsolutnu većinu imaju socijalističko radikalno napredna bulumenta, ne može da ukine? Šta čekate?

  6. Zašto pišete da Bastać nije izašao na lokalne izbore kada sa zna da je izašao. Danima su zvali sve koji su imali karticu opštine i molili ih da izadju. Pišite istinu to vam je posao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.