I kod NS i kod SSP najbolje prošao Zec

U nekoliko dana pojavili se podaci četiri istraživanja javnog mnjenja koja favorizuju različite ličnosti i stranke

Ostavite komentar


  1. e pa ja cu se na izborima opredeliti na osnovu stavova po obicnim zivotnim pitanjima. npr. postoji li stranka koja ce ukinuti ili pomeriti na 65.godinu sportske penzije. ja sam radio 40 godina za penziju od 400 evra, a neko npr sa 18 godina osvoji medalju u tekvondu ili rvanju ili karateu i ima penziju od 1500 evra od 40.godine bez dana radnog staza. hoce li se neko npr. izjasniti o tom paradoksu.

  2. Četiri glasa iz moje porodice na ovim izborima će ići opciji koja se bude najkulturnije ponašala i koja promoviše zdrav patriotizam. Kvazi patriote, ekstremni desničari i građanske tj. drugosrbijanske opcije koje pljuju po svemu što ima predznak „srpsko“ me ne zanimaju.

  3. Kakvi li su tek rezultati Ponoša kada je Profesor Zec, za koga u Srbiji ne zna ko je ukupno 1200 ljudi, a kamoli nasumično izabranih gradjana u ovom broju, postao i „kandidat“ sa najboljim rejtingom.

  4. Godinama Zeca forsiraju mediji,a on ne da nema putera na glavi nego upravo suprotno jer je bio veoma blizak saradnik ljudi koji su sve ovde privatizovali. To dobro pokazuje stepen licemerja, manipulacije i lakovernosti koji vlada u našoj dominantno malograđanskoj sredini.

  5. Po kom Kriterijumu se Mere Kandidati
    Vi se samo Pojavite sa Pricom
    Zec bio brzi od Lisice
    Po cemu Vršite Merenja
    Niko nezna kakve Reezultate ima Zec za Sobom
    Moze biti Profesor Pet puta
    Al kakve Rezultate ima
    Šta je Radio Uradio

    Šta ne Radio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.