Vjosa Osmani za Danas iz Kišinjeva: Srbiji nije mesto među evropskim narodima

Ostavite komentar


  1. UPRAVO JE REKLA ISTINU AMERIČKE POLITIKE PREMA SRBIJI. SRBI I SRBIJA NE SME DA POSTOJE. ŽALOSNO JE ŠTO JE NAŠA VLAST NA ČELU SA AV NA ISTOM PUTU.

  2. I nije, zato i nece da nas prime. A realno mi smo Juzno Amerikanci…

  3. Gdja Osmani ne komunicira kao predsednica svih naroda sa Kosova i Metohije i ne razumem kako to ne primecuje. Politicki bi za nju to bilo mnogo povoljnije, ako vec ne moze iskreno. Ali se sa njenom ocenom Vucicevog rezima u potpunosti slazem. Licemeran, kriminalni i nikako ne postupa u interesu Srba sa Kosova. Sto mi se cini odgovara i gdji Osmani.

  4. Vučić se ponašao kao piroman koji gasi vatru a u stvari je stalno razvejava sa svojim krimosima iz Srpske liste.

  5. Ekstremista i nacionalista iz najzaostalijeg dela Evrope, NATO protektorata nastalog nasiljem i silovanjem medjunarodnog prava. Njeno misljenje je jako relevantno.

  6. MI SMO NEKADA BILI SVETSKA SILA, IMALI SMO STANDARDE, ZNAO SE RED , DECA SU POŠTOVALA STARIJE I NASTAVNIKE, IGRALA SE , A ONDA NAM JE “ UVALJENO“ SVE ŠTO NE VALJA I NARAVNO DA KAO TAKVI NEĆEMO UĆI U EU JER UPRAVO NJIMA ODGOVARA OVAKVA SRBIJA ( DA BUDE KONTEJNER I DA SE RADI OD JUTRA DO SUTRA)

  7. Ako Vjosa kaže… Time si sve rekla. Došla je pre izvesnog vremena iz Australije, Kurtijev otac 70 tih god. se doselio na Kosovo. Srbi vekovima žive na tim prostorima. I ona govori o evropejstvu.

  8. Posle toliko godina okupacije Kosova,verovatno je i u njoj proradila krv Kfora.

  9. A medju kojim narodima je Albancima mesto? Gde oni pripadaju? Gde li pripada OVK, recimo?

  10. Тачно је,Србији и није место уз католичко-протестантску Европу од које је доживела много зла. Србији је место уз Православну Русију. А овој Османи и њој сличнима није место са хомосапиенсима.

  11. Rece gradonacelnica rulje iz Pristine i ostade ziva ! Ako ima tamo neki istoricar neka joj objasni da su Srbi jedan od najstarijih Evropskih naroda i oduvek su na prostoru KiM, Karpati su glupost !

  12. Uvek ce svi da nas blate ,i upravu su . To ce biti sve dok ova propagandna ruska masinerija vlada srpskim medijama . A nasa vlast ne reaguje vec i dalje podrzava prokletu rusiju i ne uvodi sakcije tim olosima koji su nas okupirali , sada nas i pljackaju obijanu sve sto je vredno .

  13. A ova se baš u ela u ulogu! Međutim, Vučić joj daje dovoljno povoda da lupeta.

  14. Sada se o tome ne razgovara dok nema mira medju naroda treba da formiraju ZSO da bude mira svih naroda i onda se o tome razgovara !!!

  15. Nemam ništa protiv Albanaca, bar ne protiv one poštene većine među kojima sam imao i prijatelje. Ali imam protiv ovakvih osoba, pa se ona zvala Osmani ili Vučić. Imam pitanje za gospođu Osmani, ali i za čelnike KFOR-a: koliko je srpskih grobalja na Kosovu ostalo netaknuto? Odgovorite i pokažite slikom pa onda napadate druge.

  16. Tri glavne teme o kojima će biti reči na samitu su bezbednost, energija i povezanost, a činjenica da će se u glavnom gradu Moldavije okupiti 47 evropskih zemalja, po oceni francuskog predsedništva, jaka je politička poruka Moskvi. Sta,mesa silom rusiju nece da plasi nikoga osmani sa 47 zemalja nije ni rusija nije i nece biti ni srbija sama i da spreci svojih provokacija i da silom tera i te zemlje da budu protiv jednog i drugoga i bez njih je osmani nulla jeste dobro za nju jer jako joj smeta rusija kako se i vidi i da moze da koristi svoju oriliku kao sto se i jidi da silom zlo cini i da silom sebi daje za pravo sto nema jer oni rade svega zla sa zapadom jer misli da ce neko samo gledati i da se niko ne brani i d ,bude i do velikog rata jer to zlo nece vise niko da dozvoli i da netrebaju te zemlje zlo da sluaju jer moze brzo da se desi sto nece moci vise niko da spreci i da bude svima kasno !!!

  17. Kako ta politički korektna Evropa baš nikada ne prepozna ni najmanju dozu politički i etiči nekorektnog govora ove žene.

  18. Сигурно је добила напад самокритичности!

  19. Možda Srbiji stvarno i nije mesto u EU. Sasvim je tačno da su kriminal i korupcija u Srbiji enormni, ali divim se hrabrosti ove gospođe da to konstatuje. Ako Srbiji nije mesto u EU, tek je onda Kosovo udaljeno svetlosnim godima od Evrope, a tek o kriminalu ne bih da trošim reči…

  20. E pa AV-e evo ti prilike da „vrdaš“, jedva čekam to da vidim…

  21. Та луцерка делује као амерички потрошни материјал

  22. Zalosno da ovakve nediplomatske izjave daje jedna koja nije nikad zivjela na Kosovu niti u Srbiji nego je dovedena kao Kolinda, Kao Brnabicka i ostali Americki pajaci. Imao je Tito pravo kad ih je vec onda upozorio izgradili smo Vam univerzitete skole biblioteke u Pristini jer 90% Siptara nije skolovano. Dali ste ikada vidjeli na nekoj javnoj funkciji ili direktorskoj, naucnoj, filozofskoj, pravnickoj, advokatskoj itd. jednog Siptara? Ja imam 60 godina pa nisam.

  23. nikome sa balkana nije mesto u evropi ako cemo realno !
    grupno treba da balkan napravi svoju uniju i onda svi sretni. samo se pre toga lepo izratujte do mile volje…
    evropa je daleko drugari moji i ja koji sam u toj istoj (ali onoj pravoj) ne bi bas voleo sirenja u pêriferne zone koje su grickale i rimsko carstvo pre toga.

  24. Kako nije? Da se Rusija ne mesa i da imamo normalnu vlast, danas bi bili rame uz rame sa jednom Ceskom, Poljskom, Hrvatskom ali ne… Kod nas neki inat i rusko potpaljivanje i svadjanje sa svakim mogucim komsijom pa cak i sa Nato savezom. Mnogo toga smo dobrog dali Evropi.

  25. Fljora je plaćena da to priča, uostalom, njen narod je opredeljen da svoju budućnost pronađe u napadu na našu decu, crkve, groblja. To razumem. Ne razumem kad pismeni ljudi u Beogradu ponavljaju reči Fljore Osmani. To stvarno ne razumem.

  26. Gospođa Osmani, nikako da se odrekne državljanstva Srbije, pošto nam nije mesto među evropskim narodima. A zašto to ne čini !?

  27. Vidim po komentarima da su rusofili napravili pauzu između sve tuče sa kfor koji nije sjeo da im uzvrati. Čime su potvrdili izjavu ove polu-politicarke.

  28. Ovo treba da kaže naš narod , a ne predsednica protektorata najpoznatiji po narkomanskoj mafiji. Ali ako nastavimo ovako postaćemo i mi mafijaški protektorat , a ne deo Evrope. Izgleda da ovaj režim radi na tome pod maskom da smo na evropskom putu.

  29. Па и није, а није ни њима, боље да се окане Европе и окрене нашим проблемима овде.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.