VoA: Protest u Njujorku u znak podrške demonstracijama u Srbiji (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nadam se da naši državljani u Americi zaista brinu za svoj narod i njegov ekonomski i nacionalni napredak. Prosto mi dođe da pitam da li su isto tako bili zabrinuti i smeli da protestuju u vreme nemira i demonstracija u Americi zbog obespravljenosti crnaca u Americi ili su morali da se ne eksponiraju u Trampovoj ludoj državi sa najvećim brojem siromašnih,bolesnih i ovako i onako,korumpiranoj administraciji sa ljudima na vlasti koji imaju patološke oblike ponašanja.Američka ambasada u Beogradu moli građane da ne podržavaju nasilje i ne ruše Beograd a vi u Americi molite te iste građane da se suprotstave nekom režimu i podržavate odvaljene ploćnike i kamenovanje. Slažem se da je potrebno mnogo toga menjati ali isto je tako tačno da Srbi mnogo lako zaboravljaju neke stvari i uvek im je neko drugi kriv.Ja ću prva da se borim protiv korupcije i laži ali ne na ovakav način,sa lezilebovićima koji ne znaju šta hoće. Lako je rušiti i nipodaštavati nešto što je neko drugi stvorio. Zašto ne nasrne na svoj dom i porodicu iz koje je potekao tako nezadovoljan na grbači roditelja. Kada pitaš neke od njih za neke istorijske događaje u Srbiji,gledaju te kao tele i ništa ne znaju i nije im bitno. Molim Vas. Prvo je potrebno sebe da menjamo pa da vidimo gde smo i šta smo zaslužili.

    1. @sonja Vuković koji je tvoj predlog i ko je ispravan u celoj situaciji?

    2. Sonja video sam tvoje spam komentare i na drugim novinama, ajde lepo jedi taj sendvic a sa onih hiljadu dinara kupi deci nesto da se obuku. Verujem da ce ti deca biti zahvalna kad za 10 ili 15 godina budu morali radi prezivljavnja da se isto ponizavaju kao i ti sad. Sa druge strane mozda i nece ali ce ih onda policija sutati cokulama u potiljak dok leze na zemlji i baciti pored puta kao smece. Nadam se da si ponosna na svoju nesposobnost da se snadjes u zivotu bez stranke i sendvica!

    3. Po cemu je Trampova drzava luda, je li po tome sto Tramp ne zapocinje ratove??? Duboka drzava, tj. demokrate samo ratove hoce. Bolje procitaj koliko ratova i bombardovanja je US pocinila za vreme demokrata. Kazes US ambasada ne poziva na nasilje, ma nije valjda. Us ambasada cuti kada policija sa bicikla baci i prebije autisticnog decaka u NS, ali poziva da se ne diraju njihovi namesnici kao sto su AV, Brnabic, Zorana… to je za US ambasadu nasilje, kad se njihovi namesnici uzdrmaju.

  2. Što se tiče pregovora o rešnju kosmetskog Gordijevog čvora što manje znate to bolje za Srbibu i Srbe. Pogotovo Vi Srbi dijaspore. Dok je albanska dijaspora svim silama i ogromnim novcem ostvarila kosovsku nezavisnost i suvim zlatom plaćali priznanja naši su se odricali srpskog porekla.

  3. Bravo omladino
    Vi ste buducnost Srbije, a ne krimosi iz SNS sa kupljneim diplomama.

  4. Bravo,deco treba raskrinkavata tiranina na svakom mestu i svakoj zemlji gde se nalazite.

  5. Predpostavljam da će ovi ljudi čitati ovaj portal, te koristim priliku da im uputim nekoliko poruka i pitanja:

    1. Srbija je u problemu. Hajde VRAĆAJ TE SE.
    Očekuje se da možete pomoći.
    Odgovorite! Pitam, pošto sumnjam da će se iko odlučiti na povratak.
    2. Očigledno je da niste kompletno informisani. Nasedate na nameštaljke. Trebalo bi da znate da je i ovde zavladala praksa „post-istine“ (invented In USA), u veliko, na balkanski način.
    Obavestite se.
    Ovo što rekoh ne znači da iskazujem podršku ikome u Srbiji. Ostavljam vama da sudite.
    3. Javite kada ste sličan protest(e) održali u SAD (NY, …) o katastrofalnom načinu borbe sa Koronavirusom. Više od 130.000 preminulih. Ruglo.

    1. Slicni protesti se odrzavaju svakodnevno, a na sve to gradjani Amerike redovno zovu i pisu Trampovoj administraciji trazeci istinu. Ne razumem sta vam je sad Amerika vazna, koncentrisite se na to sta mozete da uradite van sekcije komentara na portalima.

  6. Pet aziskih lica , jedan crnac i ostatak tobože Srba.Ne nasedamo na te NVO kliconoške prevare koje treba da debelo opravdaju svoje pune novčane fondove.

  7. Hajde @ Sonja. Koji se važan istorijski događaj desio na današnji dan?

    1. 13.jula.1878.god. završen je Berlinski Kongres kada su Srbija i Crna Gora međunarodno priznale.

  8. Skupili ste se i organizovali ovaj protest ispred zgrade UN u NY. Vas glas je tamo odjeknuo. Cestitamo vam i zahvaljujemo. Drugarski pozdrav !

  9. Oni znaju šta se dešava…blago njima u SAD nema covida pa nek uživaju…bednici za nase pare

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.