Vojislav Janošević: Surčin je danas gori nego onaj zloglasni iz devedesetih

Bivši predsednik beogradske opštine govori za Danas nakon što ga je sud oslobodio svih optužbi za zloupotrebu službenog položaja

Ostavite komentar


  1. Pozdrav ljam predsednika Janoševića, do sada, jedinog pravog predsednika opštine. U ime naselja Radiofar, išao sam sa tročlanom delegacijom na razgovore oko velikih infrastrukturnih problema u naselju. Sve ono što smo dogovorili, uvek je bilo ispoštovano i urađeno. I ono što je on uradio za ovo naselje je jedino što se do danas uradilo. Svi predsednici posle njega su bili šušumige koji su gledali gde mogu da prlfitiraju, a ovaj, sadašnji, je katastrofa. Mutav je kad treba da izgovori ime visokog kineskog zvaničnika, ali nije mutav tamo gde može da profitira, i samo njegovi prijatelji, ili oni koji nekome od korumpirana opštinske vlasti mune evriće u džep, taj može da gradi bilo kakav objekat. Obični građani ne mogu ništa. Mi i dalje živimo kao u rezervatu (indijanci) jer nemamo ništa od infrastrukture i dokle god je ovaj Šuša predsednik, nećemo ništa ni imati. Da ne dužim, poštovani predsedniče Janoševiću, vrati se! Srdačan pozdrav.

  2. Sad me podsetio čovek o iseljavanju kod Gazele i Belvila, preseljenje u ruralne delove Beograda, po čemu je to bolje od Savamale? A njegove optužbe nisu ništa bolje od onih koje on optužuje. Više liči na Žal za mlados’

  3. Surčin je jedn od prvih opština koja je delila jaja i zejtin za glas, tad je to radio DS. Ovi ništa novo nisu izmislili, samo su na drugi, viši nivo digli igru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.