Sada ćemo da vidimo ko je vera a ko nevera: Vojislav Mihailović traži usvajanje dokumenta u kojem se tvrdi da nije bilo genocida u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Odbili su poslanici SNS-a i predlog o genocidu u Jasenovcu decembra 2021,a da nece ovaj da odbiju!!!

  2. Bože čime se bave ovi likovi. Treba sve tri strane da se stide tog prokletog rata, ovo nadmetanje u gluposti nema kraja.

  3. Pa i nije bilo genocida u Srebrenici, desio se ratni zločin i mislim da su svi pohvatani i kažnjeni za to delo.

  4. Драги моји, није битно ко шта мисли и жели…. Одлуке Међународног суда за бившу Југославију су ПРАВНО ОБАВЕЗУЈУЋЕ. МИ смо ПРИСТАЛИ и не можемо да бирамо као на пијаци, шта нам се свиђа са тезге, а шта не. Ако се вратимо 25 година раније, видећемо да је Милошевић изручио првог Србина Хагу- Славка Домановића. Оставите се глупости.

  5. То није суд већ оружје у америчким рукама. Није био геноцид.

  6. Medenuradni sud za bivsu Jugoslsviju je done ptesude i ove glupoati su samo zamajavanje naroda.
    Ovo bi licilo na ubicu koji ne priznaje presudu. No, odležat ćeš robiju i nemoj je priznavati.

  7. Neka ovaj procita knjigu akademika Vladimira Dedijera: Gwnocid nad Muslimanima 1941-1945, što je rezultat politike i djelovanja njegovog djeda Draže.

  8. Naravno da je za tebe to bio herijski cin. Ciji si ti unuk? Srecom te se tvoja ne broji, to je vec odluceno, na tvoju zalost.

  9. U vreme kada nas nepomenik ugrožava mogućim iskopavanjem litijuma i kada nas poskupjenja ubiše u pojam ova stranka pod kontrolom režima skreće pažnju javnosti na dileme oko Srebrenice.

  10. У сребреници се није десио ни злочи а камоли тај назови геноцид који је Тадићу и Србији натоварио амерички међународни суд за бившу Југославију…

  11. Puna podrška Mihailoviću i njihovim partnerima za rezoluciju Srbije da u Srebrenici nije, jer nije, bilo genocida. Od ‚‚naštampanim‚‚ 8.000 stradalih u Srebrenici svakako da deo zaslužuje veliko saučešće i organizovano široko sećanje, ali to je manji deo i ne može da bude uzorak za Genocid. Glavnina su stradali u borbama, gde su ginuli i Srbi, a među njima je je dosta okorelih zlikovaca čija imena se znaju, a danas se nalaze na nišanima u Potočatima. E to je problem za Srbe i cifra od 8.000 ‚‚nedužnih ubijenih‚‚.U Potočarima su skupljeni i poginuli u Kravici, Konjević Polju i selima širom srebreničkog kraja i takvima se ne može davati opelo i kajanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.