VOJISLAV ŠEŠELJ: – Barović me je, kao što ste imali priliku da vidite, najpre tokom emisije fizički napao, a zatim je, kada se emisija završila, krenuo ka meni, kao petlić, i napao me. Ja sam ga, u samoodbrani, samo blago odgurnuo, a onda se on okliznuo na neku koru od banane i pao niz stepenice.

VOJISLAV ŠEŠELJ: – Barović me je, kao što ste imali priliku da vidite, najpre tokom emisije fizički napao, a zatim je, kada se emisija završila, krenuo ka meni, kao petlić, i napao me. Ja sam ga, u samoodbrani, samo blago odgurnuo, a onda se on okliznuo na neku koru od banane i pao niz stepenice. Potom je ustao, pa se opet okliznuo, pa je pao, i tako…, opisao je Vojislav Šešelj incident koji se prekjuče dogodio tokom i posle emisije u televiziji BK.
Šešelj je na početku svog obraćanja novinarima naglasio da „nikakvog incidenta zapravo nije bilo“.
– Istina je da je TV BK pozvala jednog neuravnoteženog advokata kao gosta u TV-duelu sa mnom, da me je on fizički napao, gađao čašom vode i sve što ste videli.
Na pitanje novinara da pojasni izjavu advokata Nikole Barovića u kojoj se tvrdi da je posle emisije na njega nasrnuo Šešeljev telohranitelj i naneo mu teške telesne povrede, lider radikala je odgovorio:
– Kakav telohranitelj, pa svi su videli da tamo nikog osim mene nije bilo. Baroviću se verovatno nešto pričinilo, pošto je od pada povredio glavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari