Vojislav Šešej, vođa Srpske radikalne stranke, po dolasku na beogradski aerodrom nije se obratio novinarima, nego se uputio u Zemun, u sedište stranke. Njegove pristalice su na dočeku napravile veliku gužvu, tako da se praktično dogodio mali stampedo. Šešelj je sleteo na beogradski aerodrom pet do jedan redovnim letom iz Haga. Čekalo ga je nekoliko stotina pristalica sa stranačkim obeležljima i njegovim slikama.

Šešelj je samo izjavio da će sa aerodroma otići pravo u sedište Srpske radikalne stranke u Zemunu, gde će se obratiti javnosti. Dobrog raspoloženja, on je rekao da su ga optuženici iz pritvorske jedinice Haškog tribunala ispratili uz dobre želje. „Pavković mi je skuvao špagete, a Tolimir mi je kupio jogurt“, rekao je Šešelj.

Osim supruge i sinova, na aerodromu su Šešelja sačekali prvaci SRS, između ostalih Vjerica Radeta, Nataša Jovanović, Nemanja Šarović. Inače, u Surčinu je i trubački orekestar koji svira četničke pesme, a okupljeni, osim što ih pevaju, skandiraju pogrdne parole na račun predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića, nekadašnjih najbliskijih saradnika Vojislava Šešelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari