„Vojne uniforme se koriste samo prilikom posete spomenicima od državnog značaja“

Ostavite komentar


  1. Da si „učio školu „, Vuline, bar bi neke elementarne stvari o državi i njenim funkcijama kod kuće i u svetu nešto naučio.

    Ovako tebi objašnjavati da se prvo uče slova , potom čitanje , da bi na red došlo i razumevanje onogo što piše i što si pročitao?

    Ovako kako stoje stvari Vuline
    „Džaba smo ktečili’, možda i razumeš?

  2. Ministarstvo kulture je propisalo način korišćenja uniforme. Pa to da uniformu nosi Vulin je najblaže rečeno nekulturno, a najiskrenije rečeno, nemoralno.

  3. Ovamo samo možete u kupaćim kostimima na more,uniforme ostavite doma. Nas vase uniforme ne plaše! Svi nešto protiv vas a vi nedužni. Ovakav način razmišljanja je razlog sto nema pomirenja na Balkanu.Vuline fino se vrati u svoje odaje pa šetaj tamo u vašoj uniformi , a da niste završili vojsku pa ne možete, dobro vam je i odjelo, i vidite da li se vi tamo volite međusobno. A pusti te vi Crnu Goru, mi ćemo sami riješiti svoje probleme.

  4. Ne razumem zašto ovi naši toliko grakću u vezi šetanja u uniformama po tuđoj suverenoj državi? I zašto prkose, inate se i prave problem bez problema kada je svrha njihove poste (lepo piše da nije državna niti zvanična) prisustvo jednom verskom obredu (liturgiji)? Šta im, na kraju krajeva, smeta da poštuju propise države čiji su gosti, čemu neko isčuđavanje i spočitavanje nekakvih drugih konotacija? Šta mi s ovakvim ponašanjem želimo postići??

  5. Jedan od Julina ionako samo nosi HTZ unirormu, tako da on , obaj u farmerkama, i onaj u odelu , i onaj sto od tetke pozajmljuje lovu mogu slobodno da udju u CG. Da li bi mogli da zamolimo da ih zadrzite kao reciprocitet onoj hordi iz CG sto vrslja po Srbiji?

  6. Pa valjda su posli isto kao i svih proslih godina, kad su obilazili taj grob? Zasto sad odjednom pitanje kako je neko obucen, valjda je to isto svaki put?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.