Vojtehovski: Pitanje slobode je moj životni, a ne politički stav

Od Saše Jankovića otišle i poznata novinarka i pozorišna rediteljka

Ostavite komentar


  1. Prosto je…recikliranjem Djilasa i pojedinih doslo je do raspada pokreta…Recimo,ni ja vise ne mislim da je gospodin Jankovic vredan mog glasa jer ako neko ne veruje u samog sebe ( pa predlaze Djilasa ) kako ocekuje da neko drugi veruje u njega.

  2. @Nenad : zar nije jasno iz pisma SR i DJB o Jankovicu, da je on mutio upravo sa Djilasom oko ko zna cega sve, dok je DS vedrio i oblacio… Dakle siguran sam da nije sa Tadicem, ali eto nasao je u DS drugare sa kojima je u najmanju ruku mutio… i sada je doslo na naplatu, naravno da ce ortaka Djilasa da predlozi, da nastave gde su stali….

  3. Bravo za ove dve divne i samosvesne mlade zene. Njima bi poverio buducnost ove nesrecne zemlje!

  4. @Nebojsa Petrovic: ova zemlja je vec dovoljhno nesrecna i bez "divne" Vojtehovske sa Pinka i Milice Kralj. Cinjenica sto su odluku o napustanju PSG razglasile na sva usta kao poslednje alapace, govori vise o njima a ne o Pokretu i Jankovicu.

  5. Ja sam 90 ih bila aktivna opozicionarka ,ali nisam uopste cula za Sasu Jankovica, pa sam se zaista pitala sta je njega kandidovalo za zastitnika gradjana.To se i danas pitam.Kad se pojavio na politickok sceni pomislila sam ,kao mnogi, da ce on raditi na ostvarenju vrednosti jednog slobodnog otvorenog,demokratskog drusva sa uredjenim institucijama koje se nece povijati kako koji vetar duva.A onda sam videla kako Sasa okuplja reciklirane kadroveJULa i DS i olako se odrice intelektualnih i ljudskih gromada pripisujuci to nevidljivom delovanju AV. sto govori o sujetnom i nekritickom coveku koji objetivno ne sagledava stanje u Pokretu ali ni u drustvu.O njegovom glupom tvitu iz hotelske sobe u centru Beca sve je vec receno.
    PS.Nisam ni bot ni glasac SNSa vec pokusavam da budem gradjanin u drzavi koja nije gradjanska .

  6. Na žalost, Teodorović je pogodio kada je rekao da Janković ne poseduje potrebne kvalitete da bude lider opozicije. On je bio dobar Ombudsman, i to je to. Na osnovu toga smo svi, pa i ja zaključili da bi bio dobar predsednik, što možda i jeste, u svakom slučaju bolji od Nikolića i Vučića, ali već predsednik Vlade, ili vođa opozicije – pokazalo se da nije on materijal za to. Glasao sam za njega onomad, ali ubuduće – čisto sumnjam.

  7. Dame hoće slobodu a petljaju se sa strankama. Mislim da je Servantes napisao: Ne treba pripadati ni jednoj partiji, svaka će te prevariti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.