Vojvođanski front izlazi na izbore

Ostavite komentar


  1. Nikad vise za vas, ni jednu rec vam vise ne verujem..A bas ste se svi lepo okupili. Sram vas bilo..

  2. Kratak tekst a more laži. Mašu vojvođanskom zastavom oni koji su je najviše uneredili!!! P. S. A Danas se pretvara u bilten LSV i Čanka.

  3. Potpuno ispravno od Vojvodjanskog fronta koji planira izaci na izbore. Da joj se ponovo ne bi dogadjali ratni zlocinci, Seselji i Mladici, koji su strano tkivo u multietnickoj i tolerantnoj Vojvodini. Vojvodina je zadnja federalna jedinica ex-Yu, koja jos nije resila svoj status. Sto pre, to bolje. Vojvodjanska krava muzara je na izdisaju, koju su svi muzli bez kontrole. Pogotovo samozvane „patrijote“ iz Beograda. od kojih su svi narodi ex-Yu pobegli glavom bez obzira.

      1. Od SNS nema gori i nikad niko nece biti gori od njih lazovi prvaranti falsifikatori .

  4. Vojvođanski nacionalisti. Lokal-nacionalisti su podjednako loša opcija kao i oni veliki nacionalisti. I jedni i drugi manipulišu ljudima zarad ličnih i stranačkih interesa. Nakon 20 godina na vlasti ili kao sada veoma bliska režimu, LSV je odavno izgubila kredibilitet da brani interese Vojvođana. Zato ne znam ko može da veruje u ove priče?

    1. Ta sta ovaj cica naprica? Onomad su isli po selu cergari i kupovali svinjsku dlaku. A samo zato da bi se ocetkala varoska gospoda. E moji Vojvodjani, ta nema ni onih cvaraka i jos kiseli kupus pride. A za hosu lepes, bas me zanima ima li ko pojma. Za paore nije politika. Motiku u sake pa udri po toj zemlji pustahiji. A onda nocom kada se kerovi smiru a ti se privuces zeni pa joj divanis o svetskoj politici. A ona sve guguce. O tome pricajte

  5. Skupili se mrzizelji Srba, pogotovo nas „preko“. A kad vidim onog visokog koji je isterao da i ubacio SNS u n.bečeju!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.