Volodin: Poštovati postignute dogovore

Ostavite komentar


  1. Dzabe mi imamo podrsku Rusije kad Kosovo podrzava ceo svet…i rade sta im je volja kao da ne postoji nikakav dijalog izmedju Beograda i Pristine..

  2. Rusija je pristalica dosledne politike, kao i da su parlamentarci usmereni na podršku Srbiji u očuvanju teritorijalnog integriteta. Srbija i Rusija zaista moraju da prodube saradnju.

  3. Za oba naroda bi bilo velike koristi ako bi se dogovoreno ispoštovalo, problem je što smo mi sve ispoštovali a Prištinski kasapi nisu!

  4. Ma, idealni smo narodi za zamajavanje. Vratiće Kosovo i Metohiju Srbiji, kad i Krim Ukrajini. Ko? Nemamo pojma.

  5. Saglasje Gojkovićke ì Volodina , predsednice i predsednika parlamenata Srbije i Rusije, je prosto dirljivo. Gojķovićka je naprimer izjavila "da Srbija veoma ceni ruski stav u podršci Srbije u odbrani teritorijalnog integriteta " , uključujući i KiM. Da ĺi bi naša Maja, rukovodeći se istovetnim argumentima kao u slučaju KiM, podržala teritorijalni integritet Ukrajine i osudila rusko imperijalističko i oružanu aneksiju Krima, kao i obustavljanje pomoći u oružju i ljudstvu pobunjenika na istoku Ukrajine. No o tome ni reči (dvostruki licemerni aršini), jer kako da "uvredimo" gosta, koji nas je pozvao (kao da je Rusija domaćin) na skup evroazijskog saveza, koji će se održati u J. Koreji. Pitam se samo šta ćemo mi tamo???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.