Voštinić: Vučić ima odličan krizni menadžment, ali je „jako loš čovek“

Ostavite komentar


  1. Voštić je objasnio da ovo nije smelo da se dogodi da protesti dobiju ovoliko na snazi,jer posle ovoga ništa neće moći da se vrati za korak u nazad.I da predsednik nije smeo da vređa nikoga od građana koji protestvuju jer ne žele da se ikada zaborave ovih 20 ubistva u Ribniku i Mladenovcu
    ,I da je tim vređanje zapravo izazvao još veći bes građana.

  2. Taman po meri opisuješ sebe i one koji isto žele ali zaboravljam da se i ja pitam i osamdeset posto naroda koji živi u SRBIJU kad budeš to proverio koja ste šaka jada moraćeš da poštujem SRBIJU i sve njene institucije jer tako narod SRBIJE želi

  3. Kada ovoliki narod izađe na ulicu, sa razlozima kojih je previše,a poslednji je samo kap koja je prelila šolju,onda bi ključno bilo ne pobediti Vučića ,već mašineriju koja mu pomaže u ovome što radi.

  4. Sve rečeno. Bravo i jednostavno ovo sada mora da se rešava, kako ih stvarno ne bi smo jurili po ulicama, što reče jedan jako umeren čovek i sociolog Jovo Bakić…e sada možemo zamisliti do koje je to crvene linije došlo kada jedan jako misleći čovek, nakon svih ovih godina kriminala i maltretiranja gradjana nasiljem ko god je rekao nešto protiv vlasti, dodje u situaciju da mora tako da govori.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.