Vreme: Vučić planira kontramiting kako bi pokazao nadmoć nad protestima protiv litijuma

Ostavite komentar


  1. Već je u Beogradu stigla naredba da se pune autobusi sendvičarima za put u subotu. Lokalni odbori sekte ginu da udovolje Oskaru.

  2. Sendviči se već sada pripremaju, a autobusima proverava ispravnost. Treba blokirati sve prilaze Beogradu.

  3. Dočekati ga po zasluzi. Zamračiti, spustiti roletne i ne izlaziti napolje dok zlo ne prođe!

  4. Ajd ovako, posto imamo predsedika zemlje, genija, ekperta od ulozaka do veverica. Legitimno i ok. Bravo. Ima eksperte u vidu ministara. Bravo. Ok nek se rudari. Ako su toiki strucnjaci, uvereni da ce sve biti ok, da je u pitanju nase bolje sutra i prosperitet zemlje. Lepo ovako bi bilo najpostenije. Da svi oni garantuju svojom licnom imovinom, zivotima, da ce sve biti ok i biti onako kako oni kazase.

  5. Koliko autobusa mu treba iz RS da glume podršku vođi i koliko će to da nas košta, sendviči, sokovi, voda…i dnevnice?

  6. Vučić je jedna neiživljena infantilna ličnost, koja živi u sopstvenim lažima.
    Umislio je da je neko i nešto, a ustvari je jedno veliko ništa.
    Na političkoj sceni služi se prisilom i lažima. Zbog toga ga ne ceni niko, pa ni njegovi, ali ga slušaju zbog sopstvenih dobitaka, koje svi mi plaćamo. On svoj opstanak na vlasti obezbeđuje velikim ino-zaduživanjima koje će vraćati unici naših unuka. Kada se tome doda i rasprodaja srpskih resursa, jasno je da smo na velikoj nizbrdici.

  7. Nateraće i potkupiti ljude da dođu, pa će to prikazati kao svojevoljno oduševljenje naroda sa njegovim izdajničkim politikom trovanja i upropašćavanje Srbije.

  8. Ali ništa im nije sveto, svi znaju da je 03. obeležavanje godišnjice stradanja Srba u oluji

  9. E Srbijanci
    I u ovom tekstu me podsećate ali na jednog lika iz Sveta politike (o vašem dvorištu je reč) koji je inače kao mladja osoba bio rukovodeći organ a kasnije kao afirmisana osoba dogurao i do predcednika stranke?
    Nemojte da lupate glave bez potrebe,JA ću vam reći o kojoj zagonetnoj osobi se radi?
    U pitanju je predcednik Šojić zvani Šojke a radi se jednoj poznatoj manifestaciji-Pihtijadi!

  10. Ovo samo pokazuje koliko gubi moc. U poslednje vreme od kad se zahuhtala situacija sa Rio Tintom nema ga ni da pisne, manji je od makovog zrna. Al jos malo, pocelo je, nije nicija vecno gorela pa nece ni njegova

  11. Hahahaha jak odziv kao 26.05
    Putujuci cirkuz iz cele Srbije nece moci da mu napuni nacionalni stadion.

  12. Ovakvog korumpiranog lažova i neostvaronog vođe navijača treba naterati da kopa litijum prstima…

  13. Ne čekaj septembar, …tada babe ostavljaju zimnicu, biće manja poseta …

  14. ako mislite da je ovo sto vodja radi ok, onda nista. s’cijim se on to parama bahati i razbacuje!?
    i, da, Nece Kopati, Nigde vise!

  15. Bolje gradjanski rat nego da se napusti vlasti, tako to radi mafija. Bravo Jucicu!
    Mi smo spremni!

  16. Ko Vučiča zove u Loznicu? On ovde NIJE rado viđen gost! Džaba se muči, njegovo je prošlo!

  17. Исти Милошевић тако ћемо и завршити

  18. Odluka da taj skup (pomen) na stradanje Srba u „Oluji“ u sadašnjim okolnostima održi u Loznici, govori samo to da je dezorjentisan i da je izgubio moć razumnog rasuđivanja, ako ga je ikad imao. Ovako tužan događaj upotrebiti za inaćenje sa narodom oko projekta „Jadar“ je neviđena besmislica. Narod to prepoznaje, i još više gubi poverenje u bilo kakve dobronamerne odluke od strane vlasti. Ovo je samoubilački potez gubitnika. A planirana regata na Drini će se održati svakako kasnije.

  19. Da ni idu autobusi i sendbicari pa da vidimo koliko ce bit na skupu. To zlo samo moze da radi sta hoce. Sta mu bolesniku znaci kontra mitinh? Ko to placa crna li je ova Srbija da njim.

  20. Zaludan pop jarici krsti to u niskom kraju tako kazu , a kad smo tu i okoline nisa ima da se kopa i kod niske banje , kazu bice protesra 9 avgusta , ali da li ima litijuma tu oko predsednistva gde poglsvica maltene zivi ne ide kuci , da li je srbija toliko ukleta da ima takvog vodju

  21. Neverovatno koliko lazi od presednika to je vise nego alarmantno ako i izgovori koju istinu ponovo se munjevito vrati na staro, o kom to procvatu mlati kolko tacno planira da Srbija inkasira od litijuma i zasto ne saceka da neko u Evropi ,Francuska ,Nemacka , ne krene sa visoko tehnoloskom eksplotacijom pa da vidimo kako to zapravo rade…Naravno da nece kad Nemacka ima AV koji ce da odradi litijum za njih, ta laz o proizvodnji baterija je bajka , pa Kinezi vec prave baterije bez litijuma…nazor da organizuje nekakav kontra miting je novi pucanj u nogu samo napred cekamo i to…pa cao!!!!!

  22. Kako miting kada korona u jeku predsdnik vlade , a i vesic “ cuveni“ slihter , on da li ce se zaraziti sa tolikim narodom , kakve su to igre sa koronom kod poglavice , a duduk bosanceros , ce “ skoknuti“ tamo preko drine sta doceakasmo

  23. U takstu kazete potpisan memorandum pa u zagradi (predugovor) koliko me pamcenje sluzi, memorandum o razumevanju kako kazu zvanicnici, ako je to, onda to nije predugovor i nema ama bas niakakav obavezujuci stav. Molimo vas da nama obicnim gradjanima vi koji ste pisali kazete sta je potpisani memorandum a sta je predugovor, mada znam da postoji predugovor kada recimo prodajete ili kupujete stan i sl. ali ovakvu vrstu nisam do sada sreo. Ziveli

  24. Ako AVju sfali parizer, neka javi Golobu (naš predsednik vlade), napravit čemo ga, friškog, za male pare!:)

  25. Trebali bi da prođu kao kad je Milošević organizovao kontra miting u Beogradu.

  26. Narod je velikim brojem mitinga pokazao da je protiv kopanja litijuma, ali ova bahata vlast da će našim novcem organizovati kontramiting. Platiće autobuse, nekima dnevnice, sendviče, …
    Ovo je dno dna ove kriminalne vlasti. Treba ih sve pohvatati, ko je lud u ludaru, ko nije u zatvor.

  27. И ви причате да Срби живе од теорије завере а ви је први правите.Весели народ прихвати коску и настаје клање.На вашу душу.А за сендвиче не брините и ви их добијате тако да и они и ви можете заједно крај Дрине да седнете и хасате.Пријатно.

  28. Nema to nikakve veze više,zna on ,a znamo svi u Srbiji ,znaju čak i oni koji stvarno glasaju za njega kako i zašto i ko dolazi na te njegove lakrdije tako da sa tim više nemože ništa postići sem još većeg revolta,nema potrebe da se uzbuđujemo.

  29. Svaki član odbora u gradu mora da nadjem 12 putnika koji će ići na obeležavanje.Sramota

  30. Olos vucic truje srbiju sa litijumom neka nemici otvore rudnik litijuma nego hoces kod nas

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 10

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.