Vremena dovoljno, ali terenska kampanja kasni

* Stojanović: Odavno je trebalo da su na terenu, među građanima
Da li je četrdesetak dana dovoljno da opozicija ubedi građane da glasaju za nju

Ostavite komentar


  1. Vlast je odavno u kampanji.Sada su na listu medju prve stavili ljude koji se nece ni baviti tim poslom.Mediji su njihovi,blate koga stignu a da nije za njih.Nesposobni sede u foteljama,sa kupljenim diplomama,krade se,govore neistine o politickim protivnicima…Jednom recju katastrofa u sta je ova vlast pretvorila politiku.

  2. Mislim da opozicija nema nikakav program po kome ce voditi kampanju i da zaista nemaju neku sansu da pobede na izborima!!!

  3. Opozicija vodi kampanju preko tvitera. Neki jos nisu ni potpise skupili, a o programu da i ne govorim. Najvaznije je da se pljuje Vucic, a o sebi bas i nemaju sta da kazu.

  4. Opozicija da izloži svoj program, neka hvala videli i osetili smo njihov program, ne bih ponovo.

  5. Pa do sad Niste nista uradili
    Sad kad treba da se Radi sad je najteze
    Pa kako mislite ako osvojite izbore

  6. Opoziciji ne bi bilo dovoljno ni godinu dana, nema sanse da se oni ujedine. Sve je to ista bagra…

  7. "Neznanje je jedini porok" Alber Kami
    Da zna Vučić da će da strada ne bi naručivao ubijanje protivnika. On ne zna da sada brani nečovečnost, divljaštvo svoje mafije koju naziva političkom strankom SNS. Narano, Crkva koja je izdala Boga i radi za Sotone, podržava Sotonu Vučića.

    Politička kao i bilo koja društvena rasprava zahteva od učesnika:
    „Za pravu debatu potrebno je mnogo:Opšta kultura, vaspitanje, stručna upućenost, inteligencija. Ono što je nepotrebno, i sasvim neupotrebljivao, to je pakost i jezičnost.“ (Isidora Sekulić)
    Bertolt Breht: „Ko neće da rasuđuje, taj je fanatik; ko ne zna da rasuđuje, taj je budala; ko se ne usuđuje da rasuđuje, taj je rob.“
    U Srbiji je naređe nači ljude koji ispunjavaju citirane uslove, zbog čega vladaju poludivlje protuve, a veći broj onih koji su protiv njih su isti prostaci samo što se protive Vučiću jer žele oni da zauzmu to mesto gde mogu da zadovaljavaju svoj primtivizam i divljaštvo, a što im omogućava politički i ekonomski sistem koji ja nazivam pravim imenom BANDITIZAM, dok ga ostali nazivaju kapitalizam.

  8. da se razumemo,opozicija su dveri i radulović,svi ostali su lažna opozicija koja treba da zavarava narod.svi koji su bili na vlasti su isti i ako njih treba neko da glasa onda nek glasa vučića to je potpuno isto.ako bi dveri i radulović bilo koga pšrimili,to bi bio znak da njih niko ne bi trebao glasati i oni bi završili za vek vekova.tu više nema šta da se doda,već da se po ovome postupa.u slučaju da ova dvojica bilo koga još prime,biće odgovorniji za propast izbora i za propast države i ovog naroda i od strane čak i vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.