Deo socijalista nezadovoljan

Lider SPS kao šef parlamenta najveće iznenađenja uoči formiranja vlade

Ostavite komentar


      1. Ne može on biti član, već ima 250 konjušara koje je Vučić odabrao da ga hvale što im je i jedini posao.

      2. Nije javnost clan tog parlamenta, vec tzv. narodni poslanici. Znaci, narodni poslanici su clanovi konjusnice, a konj je onaj ko ne razlikuje pojmove!

  1. ha…pa naravno da su nezadovoljni, dacic je javno ponzen predajom duznosti brnabickoj ali je za njega ipak najvaznije da je dobio nesto i da moze da udomi svog glavnog donatora Veljka Odlaovica koga inace na Kosovu niko ocima ne moze da vidi i koji je na kosovu prodao zemlju za koju i mala deca znaju kako je dobio.

  2. Kofercic i Sapic buduci utopljenici u bazenu SNS a ..vlast je to bato..koferi u SRBIJI AKO SI NA VLASTI SE PODRAZUMEVAJU..Dacic ce podici rejting svoje privatne stranke(jer su stranke privatno vlasnistvo vodja).A i rusi bi se ljutnuli da neko njihov ne bude tu da kontrolisu tokove energije ..tj gasa ..tj Bajatovica..tj energetike ..tj oruzja doduse starog ..ali zna vucic da ce old tajmeri MIG ovi doci na cenu..trazice se ko leba ..Dacic sluzi da se promeni ustav i poneki zakoncici..SNS i SPS I sAPICEVA MAKAKO SE ZVALA STRANKA SU BUDUCI OJACAN SNS..palma gde li ce?Ruzic..Bajatovic finanasijska perjanica sistema pljacki i odrzavanja stranki..cast je biti vlast..a i slast

  3. Zasto nije Ruzic predsednik Narodne skupstine? Posto toliko hvali to mesto, zasto ga ne preuzme.

  4. SPS je u padu a ovo je zlatan padobran koji je Dacic uspeo da iskamci od mocnog Vucica. Ocekuje da se u okviru same vlade i vlasti stvori neprincipjelna koalicja nezadovoljenih ,ciji ce celnici biti Brnabic,Sapic i Dacic .
    Oni ce po najstarijem modelu ZAR I TI SINE BRUTE, pokusati i uspeti da podkresu krila,srpskom novokomponovanom Cezaru.
    Naravno da ce za ovaj posao naci dovoljan broj saradnika u SNS clanstvu,koje je i ovaj put prevareno.
    Dobiti izbore a ne ucestvovati u raspodeli najvaznijih resora, TUGALJIVO. Do beogradskih izbora,ceka nas najturbulentnije vreme od uvodjenja visestranacja u Srbiji.

  5. Decenijama pijete krv ovom narodu, paraziti jedni !!!
    Malo vam je ale jedne što ste nagurali ‘svoju decu’ da žive kao i vi PARAZITSKI, a šta da rade naša deca – decenijama ih rasterujete po svetu !!!??

    1. Oni to nikad nisu ni krili i lepo su nam rekli: „za našu decu“. Tu su mislili baš bukvalno!

      1. Od pojave slogana je to jasno.Ko je mogao biti tako glup da to ne razume?
        Ovo verovatno nećete objaviti, da se ne uvrede glasači.E, zato nam je tako.

    1. Pa citaj dalje Informer, Alo, Kurir…kad si se vec tamo opismenio.

    2. Mozda su nepismeni , ali nisu lazovi i prevaranti, pa otkud ti nesto komentarises, ako ti nije dobar Danas, pa gledaj skupstinu,naj naj RIJALITI U EVROPI

  6. Socijalisti a boli ih ona stvar za radnike. Naravno da gube glasove. Ali ono sto je interesantno da se tim glasovima radnika nadaju fals elitisti iz kruga dvojke, koji nikada u zivot u nisu nista radili niti imaju nameru, pa im je drzavna funkcija jedina nada, uteha i spas. Paradoks u Srbiji zemlji cuda.

  7. Odlično , svi nezadovoljni izlaze na vrata pa tako i vi koji ste lopovisali,maltretirali,otimali 70 godina srećan vam put i burno more

  8. Ovi nisu shvatili da im propala poslednja šansa za opstanak tako što bi otišli u opoziciju. Aprila 2022. biće srećni i cenzus ako pređu, a kamo li da im Gazda dozvoli da navuku koliko je sada Šapić sa „Spasom“.

  9. Tri decenije se gura njih nekoliko u vrh vlasti i to je glavni razlog pasivizacije dobrog dela glasaca ! Predugo, predugo, sve ih dobro znamo !!

  10. Samo da Vučić ne otvori čekmeže, može svašta da pokulja napolje?. Ko zna da li je imao vremena da razvrsta „predmete“ ? Može slučajno da zavati nekog iz njegovog tora.

  11. „Nikada od 1990. šef stranke nije bio predsednik skupštine.“
    Tacno je, i to s razlogom. Da je ta funkcija tako bitna ne bi se svi predsednici stranaka lomili oko premijerske ili predsednicke funkcije, ili bar oko nekog zvucnog ministarskog mesta, u zavisnosti od okolnosti. Tako da, samo vi sami sebe tesite, a u stvari igrate predstavu za glupo glasacko telo.

  12. Biće mu „težak“ posao da održava red i smiri opoziciju u Skupštini! A, nema opozicije u Skupštini? Pa onda ništa. Biće im veselo. Može i da zapeva ponekad da razbije monotoniju jednoumlja. Do sledećih izbora. A onda, ćao za SPS, nema više! Jedino da im još spuste cenzus. U krajnjem, mogu kolektivno da se učlane u SNS.

  13. Slazem se sa gos. Ruzicem da je izborom Dacica na mesto predsednika NS ta fukcija dobila na tezini, ali kao fizickoj kategoriji.
    Kakva farsa.

  14. Ja mislim da je Marjan Risticevic zasluzio da bude predsednik skupstine, a mogao bi i onaj dr Atlagic jer oni ce znati da napadaju opoziciju i kad je nema u parlamentu.
    A Dacic bi mogao da predje na novi muzicki zanr i otpeva pesmu – Pristao sam bicu sve sto hoce.

  15. Pa njima je prelepo citajuci izjave, da su dobili vise ne bi valjalo, oni bi odbili, jer je ovako idealno
    Pa dobro, ako ne mozete da kritikujete makar ocutite, a ne pravite od sebe budale velicanjem ponizenja

  16. Kao što je sagovornik lepo rekao, u politici nema mesta sujeti…To samo VI hoćete i trudite se da promovisanje Ivice Dačića na čelo Skupštine, najvišeg zakonodavnog tela u jednoj demokratiji , vidite kao degradaciju…Ministri i predsednici vlada odgovaraju skupštini…A vi biste malo zle krvi, zar ne?

  17. Zaista bi bilo smešno da nije tužno. Stavljanjem jednog čoveka iznad parlamenta dovoljno govori o nazovi političarima a i o nama kao narodu.

  18. sa dacicem na celu parlamenta ili bez njega politicki zivot u parlamentu je mrtav.mrtav jer ima samo istomisljenike. tamo sedi samo vucic i oni koji strasno lice na njega.

  19. Mozda su nepismeni , ali nisu lazovi i prevaranti, pa otkud ti nesto komentarises, ako ti nije dobar Danas, pa gledaj skupstinu,naj naj RIJALITI U EVROPI

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 8

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.