Vršac pod opsadom zbog proslave rođendana SNS, zabeležena podela sendviča (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će im 16. rodjendan biti i poslednji. S obzirom na katastrofalne rezultate njihove 12-godišnje vladavine po narod i državu, Boris Tadić i družina su ih džabe osnovali.

  2. sve javne ustanove su poslale zasposlene na odredjeno vreme na proslavu tako da najvise nji su uhlebljeni preko stranke i nerade nista sem sto idu na mitinge da tapsu vodji sramno ali je tako

  3. Sva ta gužva. da se apsolutno…umrtvi život po receptu SNS..je do sada nevidjena najgnusnija glupost vrha stranke!!

  4. Koji je to olos za senvic i jaje od 11 din.Najveci olos na zemaljskoj kugli sramota je normalnog coveka reci od kud je.

  5. Za taj sendvič su i došli. E, sad, da su ih „redari“ pustili sve bi se to razbežalo kad se najede, nego ne sme, mora sendvič da se odradi.

  6. Necu se vise nikada izjasniti kao Srpkinja. Necu da sa ovim bednim sendvicarima imam isto, bilo sta. Sramota me je domovine kada pogledam ove bednike. Bicu Eskimka, Masai, bilo sta. Moja domovina nije Srbija. Kao Palestinka se osecam. Osim jezika nista nemam sa ovima koji su popljackali, unistili moju zemlju. Nikogovici, sa laznim diplomama, bez strucnosti, na pozicijama rade kao napalm bomba. Gde je bacis ostaje nistavilo. Samo nam javite da li na parizeru ima koje jaje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.