Vučenić: Zna se već pobednik izbora, male stranke će biti dekor u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Analiza koja je nista drugo do literarnog Dela. Postaje sasvim jasno da CE SE sns I sps zameniti skoro u potpunom istom iznosu glasova.Zivi Bilo pa videli.

  2. Odlična analiza, hvala gospođo!
    Vidim da nisam jedini koji uopšte ne razume šta tačno hoće ovi iz 1 od 5 miliona sa svojim „oće bojkot, neće bojkot“ forama. Ako je ideja „unošenje bojkota“ da oni uđu u Skupštinu i tu prave nekakve performanse protiv vlasti, to je ne samo račun bez krčmara, nego i bez krčme!

  3. Da li je moguce da su i novinari cak i najbolji izgubili sirinu i dubinu sagledavanja stvarnosti. Neporeciva je istina da je svako na ovoj planeti na mestu na kome treba da bude. Tome je doprineo svim onim sto je radio i doprineo do dana danasnjeg. I loseg i dobrog. Vreme je ubrzano
    kao planetarne i geopoliticke promene u svetu pa tako i kod nas. Melju i sklanjaju sa scene one koji nisu u stanju da menjaju svoja uverenja, one koji misle dve decenije isto ! Mozda bi im bilo lakse da se prilagode da shvate da proslost kakva god da je bila, zavrsena je. Iz proslosti su ostala znanja, rane i iskustva koja pametnim ljudima koriste danas za bolje sutra u interesu drzave i drusta a ne na njihovu stetu.
    Zvocanja novinara su aut. Vreme je da i cenjena Danica predje na suncanu stranu ulice.

    1. A sunčana strana ulice je SNS sa AV na čelu? Jadna je Srbija kad ovakvo razmišljanje ima pobornike.

    2. Gori ste od skakavaca, poplava i zemljotresa zajedno. Srbija vas, „napredne“, nece da prezivi.

      1. Da zato i postoje „spasioci“ … Boskic, Jeremija, HR od DS i naravno Djilash.

    3. Samo tebi to sunce, na sunčanoj strani ulice očigledno ne prija, izgleda da si dobila sunčanicu, sudeči po tome šta pišeš!

  4. A zasto je tako? Zato sto razjedinjena opozicija nastupa bez ikakvog plana,koji bi objasnili ovom narodu. Sebe smatram dosta informisanim o politickoj sceni Srbije,ali vise ne mogu da pohvatam vise ko je ko i kojoj stranci pripada. Sve odluke se donose u afektu,bez ikakve buduce strategije. Udruzili se vatra i voda iako ne mogu zajedno. I kriv Vucic. Kriv je za puno stvari,ali ne i za izostanak bilo kakve strategije opozicije. Ne znam od koga mi je vise muka. Od AV ili ovakve opozicije

    1. A meni je najviše muka od botova koji se prave kao da to nisu i ovde kao dobiajuu kiselinu u želucu od vekike brige što je opozicija „razjedinjena“, „nema strategiju“ i „nema program“.
      Što bi, ipso facto, trebalo da znači da njihova sekta ima i strategiju i program. Ali neće da nam to otvoreno kažu, nego treba da sami dođemo do tog zaključka. I naravno, glasamo. Za sektu, pošto ona, jel’te, ima program, a Vučić je The Man with a Plan.

  5. Danica Vučenić je uvek bila ljubitelj lažnih demokrata, pa ne čudi ova njena izjava. Jedino ne znam koje su to „velike“ stranke , koje neće da budu dekor. Ako su „velike“ one što imaju 0d 5 do 10 % glasača , onda je ona pijana , ili ošamućena od iluzija.

  6. Biće iznenađujući veliki procenat glasača u bojkotu , pa samim tim nijedna ,, mala “ stranka neće preći 3 posto

  7. Ako SNS i SPS dobiju 2 240 000 glasova,kao na proslim izborima bice bespredmetna svaka prica o izborima,bojkotu,izlazosti sve do 2024.Ako taj broj padne na ispod 1 800 000,moguce je nadati se ranijim izborima i nekom boljem rezultatu.Ovako ako svako zadrzi svoje glasace,jasno je da sve ostaje isto.

  8. Evo ja razukmem sta oni hoce, a bivsa ekipa i dalje nece ili se pravi da nece da razume. Oni hoce da sklone sav sljam s vlasti, ali i sve iz bivse vlasti, i nece da uzjase Kurta. Novinari koji su zdusno radili za bivse to svakako nece da razumeju.

  9. Ova gospodja bi trebala da se preziva Mucenic. Toliko se muci, toliko je angazovana vec decenijama ali joj nikako ne ide. Coveku je prosto zao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.