Vučević: Đilasova ekipa će priznati nezavisnost Kosova, uvesti sankcije Rusiji i Srbiju u NATO

Ostavite komentar


  1. Izvinite, ko je NATO lobistu Jelenu Milić postavio za ambasadora Srbije u Hrvatskoj? Verovatno DS dok su u njoj bili Vesić, Mali, Trivan, Brnabić, Krlo?

  2. Vučević: Đilasova ekipa će priznati nezavisnost Kosova, uvesti sankcije Rusiji i Srbiju u NATO
    Komentar: bas sve ovo već je uradila (nezvanićno) aktuelna Vlast gde ti Vučeviću si deo i saućesnik.

  3. Pricajte sta cete vi uraditi novo a da nije mito penzionerima pred izbore! Da li vi radite za neku drugu stranku i uvek govorite sta ce oni uraditi, da li je to normalno? Pricajte samo sta cete vi uraditi kad ponovo dodjete na vlast.

  4. A vi radikali kao niste priznali. Dace bog da ti vidimo ledja. Najgori si ministar do sada….

  5. Vučević: Đilasova ekipa će priznati nezavisnost Kosova, uvesti sankcije Rusiji i Srbiju u NATO

    S’obzirom da se sve to „podudara sa mojim zeljama“ bez trunke razmisljanja cu glasati za Đilasovu ekipu !

  6. A ko bepe potpisao kzmanovski i briselski sporazum?Sns (radikali)i sps ili neko drugi.Ljudi kad lažete lažite bar s’ merom.

  7. Lazes to ste vec uradili samo neznate kako da saopstite naviji. Tu najvecu srpsku izdaju. VUCEVICU

  8. Заборавио си да кажеш да ће смањити и плате и пензије.

  9. su nevaljali svi ti drugi. samo vi dobri, i tako vec preko 10 godina. svakoj bi budali bilo dosta. bumo vidli

  10. Da, dosta vise vaseg s***** i glumatanja, zamislite sta bi se desilo da sad kazu ok evo Kosovo je vase pa upravljajte. Cak i da nema mrznje izmefju Albanaca i Srba, Srbija nije u stanju odrzavayi Kosovo. Kosovo je vazno samo nekolicini bliskih vlastima da uzimaju milione eura.

  11. Kosovo ste priznali i vi, ovo ne prolazi. Vucic pada i ti snjim, bolje gledaj kud ces bezati , npr u Rusiju. Srbija krece prema EU gde i pripada i citav Region vuce sa sobom u buducnost., to je Srbija koju zasluzuje ovaj prevareni Narod od takvih ko sto si ti. Boli mene kako se Drzava zove kad ja od mog postenog radau demokratiji mogu normalno ziviti i putovati!

  12. Pametno i da pocnemo svi na balkanu živeti normalno i od svoga rada,a ne 30 god palamuditi i ništa ne raditi.

  13. Pa jedva čekam da nestanu profesionalni nedavači Kosova, da uvedemo sankcije Putleru i budemo deo najjače vojne sile na planeti.
    Iz tvojih usta u božje uši.
    Živela Srbija

  14. A zašto bi ponovo priznavali nešto što ste ti maleni i tvoja ekipa sistematski odradili za vladavine.

  15. Ne može Đilas da prizna ono što ste vi već priznali.
    Vi ste Kosovu predali sve elemente državnosti: granične prelaze, policiju, pravosuđe, lokalnu upravu, telekomunikacije, nećete ih sprečavati u njihovim spoljnim poslovima … njima više ništa i ne treba.

  16. Odlično.
    Pa to bi bilo najbolje za Srbiju. Svakom razumnom je to jasno. Kosovo je već izgubljeno.
    Rusima i treba uvesti sankcije. Nato i EU su put u stabilnost, vladavinu zakona i ekonomski prosperitet.

  17. A Srbi, koja beže iz Srbije odlaze baš u zemlje koje su priznale Kosovo, već su u NATO savezu i zbog morala, to jest odbrane slabijih i napadnutih, uveli sankcije Rusiji. Možda beže od novih radikala ili sistema nesposobnih uvlakača koji su postali milijoneri zahvaljujući krađi na glasanjima.

  18. Sta vas briga stace da se radi posle vaseg odlaska. Sankcije toj Rusiji ste trebali vi da uvedete odavno i jos da uvedete vize za te ruse a ne da nas „okupiraju“ ti bljak.Drugo dosadni ste sa tim Kosovom a znate da je Kosovo otislo jos za vreme Tita, trece a zasto ne u NATO.

  19. E dobro da si rek’o, to je još jedan razlog više da glasam za Đilasa, pored 619.000.000 razloga do sada.Stvar je jasna koga najviše napadaju sns-ovci, za njega treba glasati, a nešto u poslednjih dana slabo napadate Jeremića,Obradovića,Jovanovića i Zavetnicu, čak mnogo manje i od sps-a. Kao da će biti još neke prelaska preko gondole.

  20. JOS JEDAN VIDOVITI NAPREDNJAK. KOSOVO VEC IMA SVE KAO I SVAKA DRZAVA. CITAM SINOC DA SE TAMO MOZE SAMO SA PASOSEM.
    PA STO NE ODETE TI I VUCIC NA JUG KOSOVA???

  21. Videcemo,nemojte posle nismo znali,vi ste bili na vlasti ojadili ste narod ovi isto,savet Putinu se ne treba zamerati.

  22. DOBAR DAN DANSE, OBJAVITE SVE KOMENTARE, PA I MOJE. HV. VOLIM JA VAS VEC DUGO. ALI ME RASTUZITE KAD MI NE OBJAVITE KOMENTAR.
    OVOGA SAM PROGLASILA VIDOVNJAKOM KAO STO MU JE I SEF. IZRACUNAVAJU PLATU KOJA CE BITI, STO REKAO ONAJ KOD IVANA IVANOVICA

  23. A vi ste…defakto, šta uradili sa Kosovom? Gde vam je Metohija?
    Da može gore od ovoga, može, i biće, ali koliko gore to samo zavisi od izbora.

  24. Srbi ne zele u NATO. Srbi odlaze (masovno?) na rad u zemlje NATO-pakta. Rade tamo, zaradjaju i i deo svoje zarade u vidu poreza daju za jacanje i razvoj oruzane sposobnosti jednog vojnog pakta u koji ne zele.

  25. A ti ćeš doći na Liman da prekrečiš sve fasade koje su tvoji „petlići“ iz Fruškogorca umazali.

  26. Vučević mani se Đilasa i predpostavka šta će on da uradi Srbiji,nego kreni na skupljanje potpisa pa na izbore pa kako prođemo sudbina je u našim rukama .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.