Vučević i Dačić osudili zatvaranje ekspozitura Poštanske štedionice na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. To i jeste za svaku osudu. Kurti se bukvalno iživljava nad Srbima bez ikakvih posledica.

  2. Rešiće to novi VD Pošte Baki.Gde li ste tog čoveka iskopali? Baki digni i ti malo frku na Kurtija.Ajde pa zaposli i Raku,a možeš i Bidžu iz Svrljiga.Šta nam vi radite!

  3. Dacic i Vucevic osudu za zatvaranje ekspoziture Postanske stedionice na severu Kosova mogu da okace macku o rep.

  4. Dačić: Kurti nastavlja sa terorom protiv srpskog naroda
    Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da Kurti nastavlja sa terorom protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, upadom policije u ekspoziture Poštanske štedionice. To pravo nemaju da rade to je zlocin i da svi dobro znaju to se nemoze vise dozvoliti jeste zlocin sto cine !!!

  5. Sad mi je lakse.. videce oni kad se precednik vrati sa odbrane Srbije u Njujorku

  6. Ines: Konačno ovom Kurtiju se mora zabraniti da teroriše Srbe na KiM.

  7. Bolesno je koliko ste obojica nemoćni.Premijer Srbije i ministar inostrani poslova daju šatro nekakve izjave i osudjuju zatvaranje ekspozitura banke na Kosovu i Metohiji.Halo brate, vas dvojica ste krpene lutke,Tako vas stvorio vučić.Da ste vi ličnosti prema položaju koji obavljate,a još i da ste znalci,vi biste već jutros bili u avionu i onoj kreaturi Lajdenovoj uložili zvaničan protest i sačekali da se te mjere na Kosovui Metoiji odmah eliminišu,pa onda dali nadu Srbima da ste moćni i da im pomažete.Ovako ćorak,mali gljivica je sa vučićem potpisivao predaju i on zna šta je dao šiptarma,a što znaju i ovi u EU,pa zato su i Vlada i Srbi na Kosovu i Metiji u mat poziciji.Ova izjava se daje zbog botova i neumnika da „pokažu kako to Vlada radi“ i da to ebjave novne,a to ne vrijedi pišljiva boba.

  8. niti su upali niti ima ubijanja srba, lepo su dosli i posto te filijale nemaju dozvolu za rad, banke kosova, one.su..ilegalne

    .a sto nemaju sto nisu zazrazili e to je odgovor beograda, gazde,….sad je tek situacija teska…jel i ako su bili puni dinara, a i rok je istekao 12 maj

    nema vise para..
    nema, da je situacija losa lepo je to ocenila komercijalna banka i zatvorila svoju filijalu…tako da tom zivlju vi i dalje dajte poverenje gazdi srbije, glasajte za istog

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.