Vučević: Imamo dovoljno vremena da organizujemo referendum o korišćenju prirodnih resursa

Ostavite komentar


  1. Moze. Ako obecate da necete dovesti vise od 100 000 ljudi iz Republike Srpske da glasaju za vas.

  2. Referendum? Ponovo autobusi ucenjenih glasača prijavljenih na kućnom broju nula, ponovo neregularnosti izbornih komisija, ponovo…

  3. Ваши референдуми а и избори су сигурни таман колико када вежеш вола за прази лук. Наштеловат ће се по жељи извођача.

  4. Nemate! Prirodno resursi Republike Srbije su vlasništvo njenih gradjana!
    Pokazali ste načinom urbanizacije šta mislite o prirodnim resursima i davanjem istih kojekavim multinaci hohštaperima bez obzira na državu u kojoj je sedište istih! Bez vode i plodnog zemljišta nema života, sve ostalo je prazna priča.

  5. Vučeviću pokaži da si muško, ako već kao Premijer nemaš nikakve ingerencije! Ti i tvoj nalogodavac ste pravnici i obojica dobro znate šta je Ustav i šta bi ti, a šta on trebalo da radite. Spasi Srbiju od propasti. Zauzdaj pomahnitalog vodju!

  6. U prevodu, dovoljno vremena za organizaciju krađe. Novi uslovi za održavanje referenduma i sigurnost Vučića u rezultat, sve je jasno.

  7. A pitanje referenduma će biti u stilu : „Da li se zalažete za korišćenje prirodnih resursa zemlje za ekonomsku dobit i budućnost?“ i to postave u određenoj ciljanoj sredini sa maksimalnim manipulacijama, medijskom histerijom sa naravno max nameštanjima svih resursa zemlje u smislu dobijanja referenduma. DA IM pokažemo, kako je rekao predsednik, POBEDIĆEMO IH, ali IH znači čovek stavlja referendum gde jasno napada svakog ko kaže da je protiv. Sjajna fer priča

  8. I treba referendum da neslusamo kvazi placene strucnjake i mrzitelje srbije

  9. PRIRODNI RESURSI:):):)
    REFERENDUM O LITIJU.OPET POKUSAJ KRADJE ,PREVARE I OBMANE!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.