„Kupovina vremena da bi se jedna noga držala u šampiti, a druga u baklavi“: Sagovornici Danasa o Vučevićevoj izjavi da je Srbija spremna na kompromis oko Kosova

Ostavite komentar


  1. Probudi se Vučeviću, bar pokušaj da nas izvučeš iz kandži svog šefa, koji nas ubrzano vodi u propast uzimajući sebi za pravo da se proglasi za poluboga, ustavotvorca, ustavokršitelja, Pravoslavca i satanistu po potrebi, evroobožavaoca i rusofila, kineskog podanika…Sve na štetu našeg naroda i države. Preuzmi kormilo, koje ti po Ustavu pripada.

  2. Premijeru Vučevića vaša izjava „da Srbija spremna na kompromis oko Kosova“ je priča za malu decu. Naime, vi bi dali i omogućili sve da razgovarate o KiM, ali Kurti, podržan od strane „vaših prijatelja“ nema namera da pregovara, a njegovi zaštitnici daju mu svu moguću podršku da uspe u osamostoljenja, a vas tapšaju po reverima, kako su na vašoj strani. Nadam se da vi sve to znate, ali nemate kuda i borite se s tim. Kurti juče nije hteo da pregovara s našom delegacijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.