Vučević: Kurti nastavlja da otežava život Srbima na Kosovu i Metohiji

  1. Dokle bre vise.Kako vas nije sramota samo da kukumavcite, da se prenemazete i da nista ne preduzmete. Predsednik srecan sto imaju siptari licne karte, tablice sto mogu da se setkaju po ostalom delu Srbije a verovatno je jos srecniji sto im je dao Telekom,Gazivode,sto imaju vojsku,sto su usli u severni deo, grade baze, izbacili Srbe iz opstine, ukinuli postu i sve Srpsko. Imate li vi malo morala i ponosa kad pricate o Kosovu. Za godinu dana 20 % Srba se iselilo jer vide da od vas koristi nema. Ni jedna zemlja na svetu nebi dozvolila da na njenoj teritoriji se stvara druga i njen narod ubija. Kad predsednik izjavi da nece da ratuje onda je sve jasno.

  2. Koga jednom zmija ujede,I guste se plaši.Sta su sve srbi radili po Balkanu,niko više u njih nema poverenje,a zahvaljujući tvojo srs u drugom odelu,to će joooos da potraje tako.Ako mene maltretira srpska policija na Horgoš po par sati sa putničkim autom,a sta imaš protiv toga da kontrolišu vaše kamione.Jer kako onda objasniti svo ono oruzje što je nadjeno u Banjskoj,kako je to dospelo na Kosovo?
    Ako ti se ne svidja,onda prodaj robu rusima mađarska jer oni vam slepo veruju.

  3. Сећам се када сам живео у Приштини током 90-их, ми смо се ругали албанској деци и питали тада где живе, очекујући да кажу република косово. ово би нам онда дало легитимитет да их пребијемо а наша милиција би се смејала јер је било смешно. Био сам тинејџер. сада нам раде исто

  4. celavi terorista, kako ste uvjeli naoruzhanje u banskoj i po citavom mitrovica..shta vi mislite da smo mi oni iz 1913 pa do 1998, kako ste hteli ste nas malteretirali..ima da pregjesh granicu kako to kazhe i trazhi vlada republike kosova, ako ti ne pashe, teraj sve to za rusiju.

  5. morate biti zahvalni što vam je Kurti dao dopuštenje da šaljete robu na kosovo. molila si ga više od godinu dana. sad kukate kako predugo traju carinske kontrole? Prestao bih kukati ako ne želiš da Kurti potpuno zaustavi te kamione

  6. O napacenom srpskom narodu na Kosovu slusam jos od vakta i zemana Slobodana Milosevica pa sve do danasnjeg dana.
    Definicija blesavosti glasi:
    Stalno ciniti jedno te isto, a uvek ocekivati neki drugi razultat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.