Vučević najavio rekonstrukciju Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Ima sanse sada za Milju Univerzonku, Zavetovana da sada kupi diplomu u sobi u St. REGIS

  2. Pa niko se nije venčao sa ministarskom foteljom. Ko nema rezultate taj će biti zamenjen.

  3. pa do juce si hvalio rad vlade i ministara u skupstini a sad hoces rekonstrukcciju koji si ti balvan .

  4. Koje vlade vlada ne postoi, jedan covek vrsi funkciju vlade od presednika pa nadalje to je svima u Srbiji jasno,

  5. Dista bi bilo da snene one metuzaleme koji sede i zauzimaju visoke polozaje i vec bi se neki naucili redu

  6. Uh za princip smenjivosti. Bar da su njega smenili jao gradonačelnika NS da ne napravi onoliko štetu grada guraju nerazumno projekte. Podzemne garaže u pesku i centru grada od čega se teren sleže i pucaju zidovi na obližnjim zgradama i crkvi. Mnogo pametan ali ta sebe

  7. Neverovatni ste,samo im menjate mesta,95% tih ljudi ne bi ni trebali da budu na bili kakvoj funkciji jer ništa i nije iz svoje glave,ona im služi samo da sa njom klimaju gore-dole,ili,eventualno levo-desno

  8. Samo bez preteranog srbovanja jer se i nama patriotama smucilo. Podržavam samo akcije koje povećavaju standard ali bez zaduživanja.

  9. izjave premijera jedne drzave (kojagod da je) je na nivou nezrele i iskompleksirane osoba

  10. A vreme ce doci kada na vrbi rodi grozdje. Ova izjava Milosa Vucevica je mlacenje prazne slame,do rekonstrukcije nece doci,a i zasto bi dolazilo da bi jedni nesposobnjakovici zamenili druge.

  11. Džabe vam rekonstrukcija Vlade ako u njoj ostane Siniša Mali. Zbog njega ćete svi zaglaviti tešku robiju jer vam niko neće verovati da niste znali šta radi. Bolje bi vam bilo da ga uhapsite nakon rekonstrukcije Vlade i tako se operete pred narodom.

  12. Sve dunder do dundera sto grde to bolje napredujes , lopova u ovoj drzavi moze da uhvati samo ISIJAS…fuj

Ostavite komentar


Politika

Od kakvog je značaja izveštaj misije UNMIK? 10

Od kakvog je značaja izveštaj misije UNMIK?

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da će izveštaj generalnog sekretara UN o radu UNMIK, koji će biti predstavljen 30. oktobra na sednici Saveta bezbednosti UN, biti od suštinskog značaja za razumevanje postojeće situacije na Kosovu i nemogućih uslova života u kojima se nalazi srpski narod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.