Vučević: Ne vidim smisao „Mirdite“, najbolji odgovor organizatorima je prezir

Ostavite komentar


  1. Ne vidim da vi vidite smisao u bilo čemu smislenom.Vama je besmisleni upucao smisao i sada,takvi defektni se oglasavate ne videći besmisao onoga sto izgovarate.

  2. Презир је врста мржње, која је једина могућа мотивација примитивних и насилних.

  3. Slažem se u potpunosti sa premijerom da bi održavanje ovog festivala donelo više štete, nego koristi.

  4. Priština bi prva bojkotovala neki srpski festival, kao što bojkotuju sve što ima veze sa Srbijom.

  5. Prezir, ali ste ipak poslali svoju ulicnu bandu da im otvoreno preti.

  6. Pa mali seselju,bio si i ostao jedno ruglo od politicara.Ti nisi osoba koja bi trebala da se izjasnjava o bilo cemmu.Takvi neljudi,sovinisti i cetnici nemaju prava glasa van okruzenja u kojem zivis.Smatran si kao jedan mizerni bot i kriminalac koji zarad profita je spreman da proda i svoju familiju,a kamoli nebi drzavu.Sada odoh da pljunem jer sam osecao potrebu da se obratim zbog tvog primitivnog istupa.

  7. Vučević priča prazne priče. Nisu svi iz samostalne republike Kosovo gde Srbija nema nikakve ingerencije protiv dobrih komšiskih odnosa sa Srbijom. I neka Vučević i Vučić obaveste javnost čime Kurti uslovljava susret sa Vučićem. A ne pričom da se Kurti plaši Vučića.

  8. Kako to da je 2016. godine Vučić u zajedničkoj izjavi sa Ramom podržao „Mirditu“, a 2024. godine Vučević prema njoj oseća „prezir“. E, pa 2016. godine im se činilo da je njihova politika oko Kosova održiva, a danas shvataju da nije bila. Dakle, nije prezir, već bes.

  9. Mirdita, dobar dan je kulturni festival a ne politicki… drugo, ucesnici ni organizatori nisu deo vlasti ni ovde ni na Kosovu… trece, nisu oni pretnja javnom redu i miru, vec huligani, kriminalci i desnicari!… cetvrto, Vi (SNS) ste zlo i za Srbiju i za region!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.